Sök
AEG ComfortLift

Resultat

AEG ComfortLift

Ta del av Nordens modernaste kök. Nu har 60 diskmästare satt nylanserade AEG Comfortlift på prov, en diskmaskin där den nedre korgen kan lyftas upp till din nivå. Testpiloterna har fullföljt sitt uppdrag och delat glasklara videoklipp direkt från köket, se resultatet här!

  • 93 % av 60 testpiloter rekommenderar AEG ComfortLift AEG ComfortLift
  • Produkt AEG ComfortLift
  • Tillverkare AEG
  • Rekommenderat pris 13 000 SEK
  • Antal testpiloter 60
  • Antal som ansökt 6 079
  • Testperiod Sep - dec 2017

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten, skriva recensioner på tre olika sajter samt publicera tre olika videor från köket i sociala kanaler och skicka in dessa till Smartson. Efter testet har produkten utvärderats via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

ComfortLift installerades hemma hos utvalda testpiloter under v.37 - v.38 kostnadsfritt. Som testpilot får du behålla diskmaskinen om du uppfyller testuppdragen.

Så tycker testpiloterna om AEG ComfortLift

Testpiloterna beskriver AEG Comfortlift som flexibel, rymlig och energisnål. Smarta funktioner med program för snabb och tyst disk uppskattas och framförallt gillas funktionen med ComfortLift. Det går snabbare att både tömma och fylla maskinen och är överlägset mer ergonomisk. Några få väljer att inte rekommendera AEG ComfortLift, de nämner att den låter för mycket samt att prisnivån är något hög mot vad den presterar. Trots det är betyget glasklart, en riktig vinnare i köket!

93 % rekommenderar (56 testpiloter)

avatar

Jag kan starkt rekommendera denna diskmaskin till allt och alla. Jag älskar comfortliften! Det går snabbt och tömma och fylla iom alla dess funktioner. Man får plats med väldigt mycket disk tack vare designen. Den är snygg utåt sett, låter knappt, skramlar ej, och har en indikator som lyser och visar att maskinen diskar. Och energisnål! Vi älskar den.


Isabelle Saberi
avatar

Tyst, ergonomisk och hög packningskapacitet. Den stora skillnaden från våra tidigare maskiner är såklart den ergonomiska höjden där det nedersta laget smidigt lyfts upp till toppnivån för lättare i- och urlastning men också packningsmöjligheterna. ComfortLift är helt enkelt väldigt flexibel och ger ett intryck av kvalité och prestanda. Rekommenderas.

Hampus Grimmemyhr
avatar

Jag älskar vår nya diskmaskin! Jag rekommenderar den är för att: Den är ergonomisk. Går att höja och sänka nedersta korgen. Diskar rent, även på snabbprogrammet. Finns tystprogram som är perfekt att ha på när man sover. Snygg design.


Nathalie Vesterlund

7 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Det är en bra maskin, men för det priset finns det tyvärr bättre diskmaskiner. Jag tycker att ComfortLift-funktionen inte balanserar den lite lägre kvalitén. Framför allt luckan känns väldigt billig och som att AEG har glömt isoleringen. Den låter även väldigt mycket mer än de tidigare diskmaskiner jag använt från Bosch och Siemens.

Emil Frykberg
avatar

Jag skulle inte rekommendera den här eftersom jag inte har upplevt att den är särskilt speciell, förutom comfortlift. Den diskade som vilken annan diskmaskin, men det var svårt att få plats med disken. Disken fastnade i väggarna. Dörren var tung. Comfortlift var bra, men kräver invänjning.

Maja Palmborg
avatar

Med tanke på det satta riktpriset som vi fick innan testperioden (13000kr) och hur vi upplevt testperioden skulle vi inte rekommendera denna diskmaskin till varken oss själva eller en vän. Vi ser klara fördelar med comfortlift-funktionen och den automatiska öppningen av luckan men dessa väger inte upp nackdelarna.

Johan Bovin

Från sociala medier

Hälsning från AEG

Vill du vara en av de första att få testa den mest revolutionerande nyheten inom disk sedan diskmaskinen först lanserades? AEG lanserar nu ComfortLift, diskmaskinen som låter disken i den nedre korgen lyftas upp till din nivå när du laddar och tömmer diskmaskinen. Du får alltså en maskin som inte bara diskar skinande rent, utan också en maskin som är anpassad efter dina behov. Vi ser fram emot att följa dina upplevelser.
  • Världens första diskmaskin där den nedre korgen kan föras ut och lyftas upp till en bekväm höjd.
  • AirDry teknologin gör att luckan öppnas 10 cm automatiskt i det sista skedet. Torkar din disk naturligt och är mer energisnålt.
  • Ömtåliga glas kan inte diskas säkrare än i denna maskin tack vare SoftGrip och SoftSpikes som skyddar glasen och håller dem ordentligt på plats.
Erika Boström, Consumer Activation Manager, Electrolux
Erika Boström

Consumer Activation Manager, Electrolux