Sök
Abba Middagsklart

Resultat

Abba Middagsklart Bas

I höstrusket kan det vara gott med varm soppa. Nu har 818 nyfikna testpiloter utvärderat nyheten Abba Middagsklart! - Bas till mustig fisksoppa med smak av Hummerfond och Vitt vin. Denna gluten- och laktosfria produkt med endast naturliga ingredienser valde hela 89% att rekommendera.

  • 89 % av 818 testpiloter rekommenderar Abba Middagsklart
  • Produkt Abba Middagsklart
  • Tillverkare Abba
  • Rekommenderat pris 24 SEK
  • Antal testpiloter 818
  • Antal som ansökt 9 989
  • Testperiod Okt - dec 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera i slutet av testet.

Så tycker testpiloterna om Abba Middagsklart

I höst har våra testpiloter värmt sig med Abba Middagsklart! - Bas till mustig fisksoppa som har uppskattats hemma i köken. Soppbasen hyllas för sin goda samt mustiga smak, att den underlättar matlagningen och känns lyxig att bjuda på till vardag som fest. De som väljer att inte rekommendera soppbasen tycker inte om smaken och tycker inte att den är prisvärd.

Abba Middagsklart Bas image 1 Abba Middagsklart Bas image 2 Abba Middagsklart Bas image 3

89 % rekommenderar (727 testpiloter)

avatar

Produkten i sig var väldigt enkel att tillaga och smaken var över förväntan mycket god och mustig. Att själv kunna lägga i fisk, räkor och slippa tänka på att laga allt från grunden gör att jag utan problem kan rekommendera denna produkt.

Mikael Rehn
avatar

Ett perfekt sätt att få till en riktigt god fisksoppa på ett enkelt sätt. Kan varieras i det oändliga med olika fisksorter, skaldjur och grönsaker. Kan mycket väl tänka mig att ha som förrätt till en finare middag. Jättebra sätt att få in mer fisk i vardagen!

Christina Eriksson
avatar

Härligt god och trevlig soppa. Man känner verkligen smaken utav hummer och vitt vin. Lagom sälta. Vi hade laxbitar i soppan som gjorde att den blev mättande. Tummen upp att barnen tyckte om den.

Cecilia Svensson

11 % rekommenderar inte (91 testpiloter)

avatar

Soppan var god, men jag gör hellre min egen soppa. Den kändes inte särskilt nyttig med grädden som skulle tillsättas. Väldigt salt smak.

Johanna Linåker
avatar

Att man måste lägga till grädde gör att priset blir för högt för att få fram smaken.

Johan Deubler
avatar

Tycker inte att den smakade speciellt mycket. Väldigt tunn smak tyvärr.

Virpi Rannisto

Från sociala medier

Hälsning från Abba

Så roligt att du vill prova vår senaste nyhet inom Abba. Abba Middagsklart! - Bas till mustig fisksoppa finns i tre härliga smaker och nu har du chansen att prova smaken Hummerfond och Vitt vin. Vårt lokala ursprung och mångårig kunskap kring hantverket garanterar kvaliteten och ger trovärdighet åt smaklöftet. Din feedback är värdefull för oss. Vi hoppas att vår bas till mustig fisksoppa kommer vara en hjälpande hand för dina kommande fiskmåltider.

  • Tillsätt bara lax och grädde
  • Snabblagat och bekvämt – men med egen touch
  • Smaken Hummerfond och Vitt vin innehåller bara naturliga ingredienser och är gluten- och laktosfri
Viktoria Hallberg, Junior Trade and Action Manager, Abba
Viktoria Hallberg

Junior Trade and Action Manager, Abba