Sök
Zeinas Hummus Mix

Resultat

Zeinas Hummus Mix

Är hummus en storfavorit hemma hos dig, eller kan det kanske bli? Över 1000 testpiloter har provat Zeinas Hummus Mix och delat med sig av smarriga bilder och smakrika recensioner. Trioförpackningen innehåller hummus med smakerna soltorkad tomat, chili och original. 

  • 91 % av 1126 testpiloter rekommenderar Zeinas Hummus Mix
  • Produkt Zeinas Hummus Mix
  • Tillverkare Zeinas
  • Rekommenderat pris 30 SEK
  • Antal testpiloter 1 126
  • Antal som ansökt 6 018
  • Testperiod Okt 2020

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Zeinas utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Zeinas Hummus Mix

De flesta testpiloter sammanfattar Zeinas Hummus Mix som fantastiskt goda smaker med härlig krämighet och len konsistens. Det uppskattas att förpackningen innehåller fler smaker, dels för möjligheten att prova på olika varianter och dels för att passa fler smaklökar i sällskapet. Både vana och nya hummusätare ger sina rekommendationer och upplever att hummusen fungerar bra som tilltugg, dipp, sås, snack eller som huvudroll i middagen. De testpiloter som väljer att inte rekommendera produkten upplever bland annat att chilismaken var alldeles för stark, att smakerna var svåra att skilja åt i förpackningen samt att kryddningen vad för sparsam.

Zeinas Hummus Mix Zeinas Hummus Mix Zeinas Hummus Mix

91 % rekommenderar (1029 testpiloter)

avatar
Jättegod! Perfekt med olika smaker och bra storlek för en picknick eller snacksbricka hemma.
Kristina Tengelin
avatar
Väldigt fin och len konsistens, just konsistensen brukar kunna vara grynig vilken jag inte klarar. Härligt med rejäl chilihetta!
Petra Jacobsson
avatar
Välsmakande, mjuk och len. Precis lagom sälta.
Kurt Olsvik

9 % rekommenderar inte (97 testpiloter)

avatar
Jag tycker dels att priset är för högt för mängden man får. Dessutom tyckte jag att chilihummusen var för stark, tomathummusen smakade inte särskilt mycket.
Isabella Gustavsson
avatar
Smakar ok, men de tre förpackningarna visar inte vilken som är vilken. Speciellt chili och tomat som är rödaktiga i färgen.
Helena Arvidsson
avatar
Tyvärr uppfyllde den inte mina förväntningar. För mesig smak och kryddning.
Tina Ahourdan

Från sociala medier

Hälsning från Zeinas

Zeinas Hummus Mix

Zeina är en av Sveriges främsta matinspiratörer med hundratusentals följare i sociala medier och flera bästsäljande kokböcker i bagaget. Nu kan du testa Zeinas lena och krämiga Hummus Mix, en trioförpackning där du får smakerna Original, Soltorkad tomat och Chili i en smart förpackning. Perfekt för dig som inte kan välja eller vill testa flera smaker vid ett och samma tillfälle.

  • Tre smaker i en och samma förpackning
  • Len, krämig, smakrik och välgjord hummus
  • Vegansk och glutenfri
Pernilla Tang, Project Manager, Zeinas
Pernilla Tang

Project Manager, Zeinas