Sök
Zcooly HT 2022

Testas nu

Zcooly HT 2022

Under vårens stora test av Zcooly rekommenderade 8 av 10 barnfamiljer det pedagogiska spelet till en vän. Tack vare alla engagerade testpiloters feedback har nu Zcooly uppdaterat spelet som är framtaget för barn i åldrarna 5-12 år. Några av nyheterna är bland annat dagliga uppdrag, det nya belöningssystemet och den uppdaterade avatarkammaren. Med Zcooly kan ditt barn prova bland annat olika matematikspel där barnen kan lära sig bråk, multiplikationstabeller eller klockan. Nu provar utvalda testpiloter spelet under 4 veckors tid.

  • Produkt Zcooly
  • Tillverkare Zcooly
  • Antal testpiloter 500
  • Antal som ansökt 567

Prenumerationspris

Lilla paketet - 119 kr/månad, 1 barn

Stora paketet - 189 kr/mån, upp till 3 barn

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Zcooly utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson. Efter 6 månader övergår tjänsten till ett månadsabonnemang. 

Från sociala medier

Hälsning från Zcooly

Hej -  vad roligt att du är intresserad av att testa Zcooly! Tillsammans med spelutvecklare förvandlar vi läroplanen till kul spelupplevelser genom att kombinera spelmekanik med pedagogik. Vi har precis släppt en ny stor uppdatering och det hade varit jättekul om du ville vara med och testa detta.  Först och främst har vi justerat starten för en ny spelare - nu designar du din karaktär helt från grunden. Belöningssystemet och klädaffären fungerar genom en guidande röst och tydlig vägledning, spelaren får varje dag nya utmaningar som sedan belönas. Ju mer du spelar, desto mer belöningar låser du upp som du kan använda i den nya klädaffären som är full med nya fräscha looks, kläder och accessoarer - bland annat dräkter, tema-kläder och nya frisyrer att styla din avatar med.

  • En 3D-värld av lärande med över 300 spelövningar
  • Nytt belöningssystem och mängder med nya häftiga kläder att använda till sin avatar
  • Fungerar överallt, på alla enheter och fritt från reklam och köp i appen