Sök
VBreathe Tasman luft- & ytrenare

Resultat

VBreathe Tasman luft- & ytrenare

Lider du eller någon i din närhet av andningsproblem eller överkänslighet mot mögel och bakterier? 12 testpiloter i Sverige och Norge har testat VBreathe Tasman luft & ytrenare. Flera upplever att luften känns renare, hosta försvinner och man sover bättre. Några reagerar på produktens pris- och ljudnivå.

 • 83 % av 12 testpiloter rekommenderar VBreathe Tasman
 • Produkt VBreathe Tasman
 • Tillverkare Witt
 • Rekommenderat pris 6 499 SEK
 • Pris för testpiloter 3 250 SEK
 • Antal testpiloter 12
 • Antal som ansökt 433
 • Testperiod Okt 2021

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Witt. Testpiloterna fick köpa produkten till ett reducerat testpilotspris och uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson, video, på tredjepartssidor samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om VBreathe Tasman

10 av 12 testpiloter skulle rekommendera vBreathe Tasman till en vän efter avslutat test. Flera upplever att det är lättare att sova med Tasman i rummet, hostningar avtar och luften upplevs lättare. Design och app uppskattas men det är olika uppfattningar om ljudet från maskinen är störande. Flera reagerar på prislappen för huvudenhet och påfyllnad är i högsta laget. De som inte skulle rekommendera Tasman till en vän kände ingen större effekt annat än lukten från oljan eller fick huvudvärk.

vbreathe tasman - 3 vbreathe tasman - 2 vbreathe tasman - 1

83 % rekommenderar (10 testpiloter)

avatar
En lättanvänd produkt, vi märker en skillnad i sovrum där vi använder den i huvudsak. Blivit lättare att sova, Så klart värt pengarna.
Jonas Gustafsson
avatar
Jag älskar den! Har den på varje dag, oftast på nätterna i mitt sovrum men ibland på dagen. Liten smidig snygg, andningsljuden känns renare och lättare, jag är astmatiker och upplever skillnad.
Malin Eriksson
avatar
Snygg och lyxig design, låter väldigt lite, tar inte mycket plats, enkel app till den.
Jeanette Ralbovsky

17 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar
Vi märkte inte av någon skillnad i de rum vi använde vBreathe i, förutom Tee Tree Olje doften. Vi använde den dygnet runt, flyttade den mellan V-rum och sovrum (De rum vi var mest i) Tycker att en produkt som kostar så mycket borde vara bättre, nu blev det massa pengar i sjön. Nya filter och doftkrus är väldigt kostsamma.
Tommy Holmgren
avatar
Jag tycker inte produkten är bra. Tre av fem i familjen fick huvudvärk efter att vi använt den i ett rum. Laddningen fungerade inte speciellt bra och drifttiden per laddning kändes alldeles för kort ca 35 min.
Fredrik Sjölin

Hälsning från Witt

VBreathe Tasman luft & ytrenare använder en patenterad och aktiv metod för att rena och avgifta inomhusluft. Luftrenaren kombinerar HEPA-filter med VActive Gel som sprider naturliga ångor i den omgivande luften för att jaga och ta bort skadliga gifter och patogener i luften och på ytor. Tekniken verkar genom att VActive Gel förångas i inomhusluften och därmed sprider mikroskopiska droppar av essentiella oljor som svävar i luften. Denna ånga stannar kvar i luften under lång tid, sprids varsamt och cirkulerar kontinuerligt tack vare fläkten i enheten. När denna finfördelade ånga svävar i luften hakar den fast i luftburna partiklar. Det är dessa skadliga luftpartiklar som bär på mögel, bakterier, droppar och virus.

 • Bekämpar skadliga bakterier och patogener på ytor
 • Använder ett unikt, patenterat och aktivt tillvägagångssätt för att rena och avgifta den omgivande inomhusluften
 • Minskar väsentligt luftburna patogener
Stine Skiffard, Online Specialist, Witt
Stine Skiffard

Online Specialist, Witt