Sök
Vabruari med SF Kids

Testas nu

Vabruari med SF Kids

Alla längtar vi efter sol och sommar, men innan vi når dit kommer några månader av förkylningar som går på förskola och jobbet. Tillsammans med SF Kids bjuder vi in till test där du får underhållning både i vilo- och rörelseläge. Här kan skratt och spänning råda bot på baciller och förmildra både hosta och förkylning. Vi söker totalt 1000 stycken småbarnsfamiljer som vill botanisera bland innehållet och prova tjänsten helt kostnadsfritt i 3 månader från vabruari. Om utvalda testpilotsfamiljer slutför sitt uppdrag att utvärdera tjänsten och delar sina upplevelser på sociala medier, så får man 3 extra månader kostnadsfritt. 

  • Produkt SF Kids
  • Tillverkare AB Svensk Filmindustri
  • Rekommenderat pris 69 SEK / månad
  • Antal testpiloter 1 000

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att ta del av innehållet i SF Kids appen och dela dina vabruarimoments i sociala medier med recensioner (eller via Smartsons testpilotblogg).

Efter testet utvärderas SF Kids via ett webbformulär och får en rekommendationsfaktor. 

*Blir du utvald som testpilot kommer du att få 3 månader kostnadsfritt på SF Kids, och efter utfört uppdrag får du ytterligare 3 månader kostnadsfritt.

Hälsning från AB Svensk Filmindustri

Med SF Kids kan du återupptäcka filmer och serier från din egen barndom, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Vi erbjuder allt från Astrid Lindgrens älskade figurer till nyare bekantskaper som Greta Gris och Brandman Sam. Vårt utbud utökas kontinuerligt och innehåller även spännande ljud- och e-böcker samt rörelseglädje som Move It som du nu har möjlighet att vara med att testa! Vi är ett nyfiket team och ser fram emot att höra vad du tycker om vår tjänst!

 

  • Trygg miljö designad för barn
  • Brett utbud av film, serier, ljud- och e-böcker
  • Titta offline på alla enheter
SF Kids, Vännerna på, AB Svensk Filmindustri
SF Kids

Vännerna på, AB Svensk Filmindustri

Fler tester från SF Kids

Fler tester