Sök
Smartson testpilot

Bli testpilot

Testa & tyck till

Här bjuder vi in dig att testa produkter gratis eller till reducerat pris - alltifrån bilar och streamingtjänster till glass och den senaste mascaran. I utbyte mot spännande produkter får du som testpilot i uppdrag att dela dina ärliga åsikter. Dessutom kan du även läsa vad tusentals andra tycker om produkten du är nyfiken på. Alla aktiva tester finns att ansöka till på smartson.se/bli-testpilot. Om du inte hittar några produkter på sidan betyder det att det är lugnt i testfabriken för tillfället. Du kan få snabb information om nya tester genom att följa Smartsons nyhetsbrev genom att registrera dig på formuläret nedanför. 

  • Produkt Varierande produkter från Smartsons uppdragsgivare
  • Tillverkare Smartson

Ange mejladress längst ner på sidan för att registrera dig till Smartsons nyhetsbrev, och därmed få löpande information om kommande tester.

Testerna genomförs av Smartson på uppdrag av Smartsons uppdragsgivare där testpiloterna får delta utan kostnad alternativt köpa en produkt till reducerat pris. Uppdraget är att utvärdera och dela sina upplevelser om produkten via Smartson, till exempel genom att skriva recensioner, dela inlägg i sociala medier eller skapa videorecensioner. Detaljer om testpilotuppdragen för respektive test presenteras i samband med ansökan. 

Hälsning från Smartson

Så strålande skoj att du är nyfiken på att uppleva produkter med oss. På Smartson hänger alla som älskar hjälpsamma rekommendationer inför små och stora köpbeslut. Som testpilot får du olika uppdrag - till exempel att skriva en recension i ett webbformulär eller på en recensionssida, spela in en video eller dela ett inspirerande inlägg i sociala medier. Låter det som något du vill bidra med? Med din recension blir vi smartare tillsammans!

  • Prova spännande produkter
  • Dela dina ärliga åsikter
  • Gör världen lite smartare med din rekommendation
Fyll i formulär.