Sök
SF Anytime Aladdin

Resultat

SF Anytime Aladdin

Runt om i Norden har många familjer och vänner haft magiska filmkvällar hemma med SF Anytime och filmen Aladdin. Testpiloterna har sagt sitt och 92% rekommenderar SF Anytime som tjänst.

  • 92 % av 569 testpiloter rekommenderar SF Anytime Aladdin
  • Produkt SF Anytime Aladdin
  • Tillverkare SF Anytime
  • Rekommenderat pris 169 SEK
  • Antal testpiloter 569
  • Antal som ansökt 4 324
  • Testperiod oktober 2019

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget går ut på att köpa (ladda ned och behåll) och streama filmen Aladdin (2019), samla familjen till filmmys (eller filmfest) och dela åsikter om filmen och köpfilmsfunktionen. Efter testet utvärderas Aladdin via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.


*Blir du utvald som testpilot kommer du få: 1st köpfilmsvärdekod till filmen Aladdin och 2st hyrfilmsvärdekoder efter slutfört uppdrag.

Så tycker testpiloterna om SF Anytime Aladdin

I höst har familjer i hela Norden samlats för att se den magiska filmen Aladdin med Will Smith hos SF Anytime. Många rekommenderar tjänsten efter dess breda utbud av filmer och serier. Under testperioden har många haft en smidig upplevelse med appen men en del har känt av problematik med Apple TV och skärmdelning. Något som får appen att upplevas underutvecklad. De önskar fler alternativ och en smidigare förflyttning från mobil- dator- TV. De som rekommenderar höjer konceptet att endast betala för den film eller serie som önskas se. Och uppskattar att det inte krävs en prenumeration.

SF Anytime Aladdin image 1 SF Anytime Aladdin image 2 SF Anytime Aladdin image 3

92 % rekommenderar (526 testpiloter)

avatar

Många bra och aktuella filmer att välja mellan. SF Anytime erbjuder ett brett sortiment av filmer, både äldre och de senaste!

Alexandra Zaleski
avatar

Det var supersmidigt. Väldigt lätt. Man bara klickade på filmen, sen hamnade den bland Mina Filmer. Världsbäst kvalitet på både bilden och ljudet. Fick riktig biokänsla hemma. Så mysigt.

Andriette Asp
avatar

Jag tycker alla borde prova på denna tjänsten. Så lätt att söka efter vad man vill se. Lätt att välja språk. Lätt att sedan hyra eller köpa den direkt hemma och du behöver inte ens lämna hemmet. Njut hemma med vänner & familj!

Annika Hagberg

8 % rekommenderar inte (43 testpiloter)

avatar

Tyvärr var jag inte imponerad. Efter mycket om och men fick vi tittat via telefonen men det tog lång tid innan det fungerade och vi gav nästan upp. Fick ett meddelande om oväntat avbrott på appen flera gånger och fick tillslut använda hemsidan.

Carina Tranefors
avatar

Svårnavigerad hemsida, värdelöst att det inte finns en app för Apple TV. Filmen i övrigt bra.

Filip Lindelöf
avatar

Har tyvärr en del tekniska begränsningar som inte andra streamingtjänster har. Saknar möjlighet att ändra språk på ljudet. Hittade inte 4K som alternativ på upplösningen.

Johan Elmebro

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från SF Anytime

Visste du att SF Anytime har Sveriges största utbud av film och tv-serier? Vi lägger till nya filmer varje vecka, direkt efter att de har visats på bio. Du kan välja mellan att hyra eller köpa och du betalar endast för det du vill se. Åsikter från användare betyder allt och vi tycker det är extra kul att du vill vara med och dela dina upplevelser kring vår tjänst. Här är några saker vi hoppas du kommer uppskatta:

  • Se de senaste filmerna direkt efter de visats på bio
  • Betala endast för det du vill se och slipp abonnemang eller bindningstid.
  • Enkel och snabb betalning, med Swish eller kreditkort.
Trevlig filmstund!, Hela gänget, SF Anytime
Trevlig filmstund!

Hela gänget, SF Anytime

Fler tester från SF Anytime

Fler tester