Sök
RAWBITE Frukt & Nötbars

Resultat

RAWBITE Frukt & Nötbars

Nu har nästan 2000 testpiloter provat bars från RAWbite. Som utvald testpilot fick man välja mellan fyra smaker, Apple & Cinnamon, Coconut, Cacao samt Cashew. Här nedan presenteras testpiloternas smakupplevelser med Apple & Cinnamon, Coconut och Cacao.

 • Produkt RAWBITE Frukt & Nötbars
 • Tillverkare RAWBITE
 • Antal testpiloter 1 500
 • Antal som ansökt 4 756
 • Testperiod Jan

RAWBITE Cacao

 • Rekommenderat pris 22 SEK

RAWBITE Cashew

 • Rekommenderat pris 22 SEK

RAWBITE Apple & Cinnamon

 • Rekommenderat pris 22 SEK

RAWBITE Coconut

 • Rekommenderat pris 22 SEK

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av RAWBITE utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser i en videorecension, via Smartson samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om RAWBITE Cacao

Som med de andra smakerna är smaken som baken med RAWbite Cacao. Majoriteten tycker att den är god, har bra smak av kakao och att den är ett bra alternativ som ett snabbt mellanmål på språng. De testpiloter som väljer att inte rekommendera Cacao tycker att den inte smakar tillräckligt med choklad och att dadelsmaken tar över.

82 % rekommenderar (415 testpiloter)

avatar
Kändes fräscha, nyttiga och saftiga på ett sätt som få andra bars gör. Jättegod faktiskt, blev förvånad över hur annorlunda den faktiskt var. Lagom kakaosmak!
Jenny Vikström
avatar
God och mättande. Mycket kakaosmak, gott! Perfekt mellanmål på språng. Extra plus att den är vegansk.
Cathrine Fors
avatar
Så sjukt god bar! Fick fråga mig själv flera gånger varför jag inte provat Rawbite tidigare!?! En mycket, mycket god och ett bra alternativ till mellanmål. Rekommenderar starkt!
Hanna Jokela

18 % rekommenderar inte (94 testpiloter)

avatar
Det var otäck konsistens, det kändes som att jag aldrig slutade tugga. Jag bara malde på innan jag kunde svälja. Det kändes inte nytt,gott och fräscht som jag önskat. Utan mer som gammalt och att jag var tvungen att äta upp. Priset är för högt. Jag trodde mer om produkten och blev tyvärr besviken.
Therese Linmark
avatar
Jag tyckte att den var alltför söt och kakao passade inte lika bra som jag hade tänkt mig. Trodde att det skulle smaka mer av choklad men tyvärr så gjorde det inte.
Zainab Jamal Aldin
avatar
Smakade mest dadlar enligt mig, ingen kakao eller chokladsmak som jag förväntat mig. Rekommenderar att välja en annan smak, om man inte är förtjust i dadlar.
Sara Lindhult

Så tycker testpiloterna om RAWBITE Apple & Cinnamon

Majoriteten av testpiloterna tycker att RAWbite Apple & Cinnamon är som att sätta tänderna i en smarrig äppelpaj - en bra balans mellan äpple, kanel och annan sötma från de torkade frukterna. De testpiloter som valde att inte rekommendera smaken tycker att den är för konstgjord. En del nämner även att produkten är för dyr för sin storlek.

85 % rekommenderar (111 testpiloter)

avatar
Väldigt god smak av äpple och kanel! Crunchy och härlig!
Annika Krydzinska
avatar
Smaken var supergod och smaken är lite som att äta äppelpaj. Älskar att det är rawbar som smakar gott och man kan äta med ett gott samvete. Supergott med en kopp kaffe också eller bara äta som den är till mellanmål.
Navnit Rooprai
avatar
En bra blandning mellan kanel och äpple.
Clara Cederquist

15 % rekommenderar inte (19 testpiloter)

avatar
Bra konsistens, något konstig bismak och alldeles för liten och kaloririk.
Maria Wiskås
avatar
Jag tyckte att den var för kladdig i konsistens och jag tyckte inte riktigt att de fick till äppel/kanelsmaken trots att den kombinationen annars är en personlig favorit.
Louise Westerberg
avatar
Den är för liten med hänsyn till priset, man blir inte mätt av den.
Ida Hedlund

Så tycker testpiloterna om RAWBITE Coconut

RAWbite Coconut får tummen upp av testpiloterna som tycker att den innehåller en bra mängd med kokos och att den inte känns för söt i smaken. De testpiloter som väljer att inte rekommendera produkten tycker att den smakar för mycket dadlar än kokos och att konsistensen inte kändes bra.

84 % rekommenderar (173 testpiloter)

avatar
Helt fantastisk smak - speciellt för en cocosälskare! Andra bars är oftast alldeles för söta i smaken men denna var perfekt. Magen höll sig mätt ett bra tag också!
Amanda Carlsson-Frost
avatar
Jag skulle rekommendera RAWBITE Coconut eftersom den är ekologisk och endast innehåller naturliga ingredienser. För mig är det viktigt att produkten inte innehåller sötningsmedel men samtidigt är lagom söt. Mättande och lätt att ta med sig i väskan, perfekt som mellanmål eller efter träningen.
Ulrika Meijer
avatar
Jag gillade smaken och tycker om kokossmaken i den. För mig är det ett stort plus att det inte är en massa konstgjorda ingredienser som sportbars innehåller.
Vido Henriksson

16 % rekommenderar inte (34 testpiloter)

avatar
Tråkig intetsägande smak. Smakade mest söt dadelmassa och inte så mycket kokos vilket gör en lite besviken. Den kunde åtminstone kunna innehålla mer kokosflingor så man får en känsla av att den innehåller kokos.
Florence Chadare
avatar
Gillade inte smaken och konsistensen.
Jessica Cigéhn
avatar
Jag gillar vanligtvis kokossmaker, men tyckte att dadelsmaken tog över, kände inte så mycket kokos.
Marrin Ekberg

Hälsning från RAWBITE

RAWBITE Frukt & Nötbars

Håller du med om att maten behöver vara naturlig, genuin och oraffinerad? Och förväntar du dig att maten smakar bra och samtidigt ger dig allt du behöver i vardagen? Detta var vår inspiration till att skapa RAWBITE, ett mellanmål som bara innehåller frukt och nötter. Inget annat. RAWBITE är 100% organiskt, veganskt, glutenfritt och sötman kommer bara från frukterna. Hoppas du kommer att tycka om våra bars lika mycket som vi gör!

 • 100% organiska
 • Veganska
 • Glutenfria
Uta Koopmann, Brand Manager, RAWBITE
Uta Koopmann

Brand Manager, RAWBITE