Sök
Optimalprint

Resultat

Optimalprint fotoprodukter

Personliga presenter till nära och kära - eller kanske något till dig själv? Optimalprint trycker dina bilder och motiv på allt från inbjudningskort och fotoböcker till muggar och affischer. Följ recensionerna om Optimalprint från testpiloternas som fått prova tjänsten och produkter ur sortimentet. Är du också nyfiken? Kika in hos Optimalprint för att hitta dina favoriter. 

  • 85 % av 696 testpiloter rekommenderar Optimalprint
  • Produkt Optimalprint
  • Tillverkare Optimalprint
  • Antal testpiloter 696
  • Antal som ansökt 2 505
  • Testperiod Nov 2019

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Optimalprint. Uppdraget var att köpa valfria produkter från Optimalprint med ett unikt testpilotserbjudande med 60% rabatt och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades Optimalprint som tjänst med tillhörande app via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Optimalprint

Fotoprodukterna från Optimalprint har uppskattats av många testpiloter - bra färgåtergivning på bilderna, tilltalande motiv och layouter, snabb leverans, hjälpsam service och prisvärda produkter. Det är delade åsikter om användarvänligheten i appen, där vissa tycker att den var krånglig och behöver en rejäl uppdatering, medan andra upplevde appen väldigt smidig, snabb och lätt att förstå. Några anledningar till att vissa testpiloter inte vill ge sin rekommendation, beror på att produkternas kvalitet inte motsvarade förväntningarna, att layoutalternativen i sortimentet kändes begränsade på t.ex. fotoböcker, krångligt beställnings- och fraktsystem samt för många tekniska svårigheter på både webbsidan och i appen. Sammanfattningsvis är det 85% som vill rekommendera Optimalprint.

Optimalprint fotoprodukter image 1 Optimalprint fotoprodukter image 2 Optimalprint fotoprodukter image 3

85 % rekommenderar (590 testpiloter)

Roligt sätt att göra en fotobok utan att använda datorn. Har de flesta foton i mobilen och på detta viset kunde jag ändå skapa en snygg bok, utan krångel med överföring hit och dit först. 

Maria Jimrell

Det är ett bra utbud på fotoprodukter och det är enkelt att beställa samt snabb leverans. Kvaliteten är så klart också bra.

Marcus Karlsson Säll

Bra produkter, nöjd med resultatet. Bra att programmet talar om när bilderna har för dålig upplösning.

Lena Ivebo

15 % rekommenderar inte (106 testpiloter)

Blev inte alls som i förhandsgranskningen. De beskärda bilderna blev helt konstigt, kapade av en person från en bild.

Madeleine Delgado

Färgerna på bilderna blev tyvärr fruktansvärt dåliga.

Josefin Berg

Appen gör alldeles för mycket reklam. För mycket notifikationer! Annars helt ok produkter.

Jimmy Olsson

Från sociala medier

Hälsning från Optimalprint

Optimalprint är ett onlinetryckeri med målet att ge alla i världen tillgång till lokala, snabba och hållbara utskrifter. Vi tror att de gåvor som får dig att le mest har en personlig touch. I jul kan det passa perfekt att glädja dina nära och kära genom att prova vårt enorma utbud av personliga fotoprodukter, såsom kort, kalendrar, fotoböcker, tavlor, affischer och mycket mer!

  • Stort utbud av produkter
  • Tryckeri i Sverige ger hållbara leveranser
  • 100 % Nöjd kund-garanti
Isla Rolland, Affiliate Marketing Exec, Optimal Print
Isla Rolland

Affiliate Marketing Exec, Optimal Print