Sök
Önskefoto fotobok

Resultat

Önskefoto fotobok

Under sommaren fick över 400 testpiloter chans att designa sin egna fotobok med hjälp av Önskefotos app. Här nedan kan du ta del av testpiloternas omdömen av båda appen och den färdiga fotoboken.

  • 91 % av 437 testpiloter rekommenderar Önskefoto fotobok Fotobok liggande L
  • Produkt Önskefoto fotobok
  • Tillverkare Önskefoto
  • Rekommenderat pris 379 SEK
  • Pris för testpiloter 69 SEK
  • Antal testpiloter 437
  • Testperiod oktober 2021

Utvalda testpiloter fick skapa fotobok liggande L med 24 sidor och bildomslag, till ett värde av 389 kr. Fraktkostnad på 69 tillkom. 

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Önskefoto där testpiloterna fick prova tjänsten till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson och sociala medier. 

Så tycker testpiloterna om Fotobok liggande L

Flertalet testpiloter tycker att Önskefotos app gör det enkelt att skapa en fotobok - smidig, enkel och lättanvänd är några av lovorden. Kvaliteten på fotoboken nämns även som en positiv upplevelse, och flera av testpiloterna tycker att det finns en bra mängd med layouter och mallar att använda. De testpiloter som inte väljer att rekommendera tjänsten tycker att appen är svår att använda och att det är krångligt att ladda upp bilder, samt att bilderna blev gryniga.

91 % rekommenderar (369 testpiloter)

avatar
Mycket smidig intuitiv app. Många alternativ och enkel att använda. Resultatet blir sedan superbra! Ett lätt sätt att få fram bilder i fysisk form som annars bara varit digitala!
Christian Persson
avatar
Fantastisk fotokvalité till bra priser! Lätt jobbat fotoprogram gör att man kan designa fotoboken precis som man vill ha den.
Jimmy Bekkevold
avatar
Jag tycker det var superlätt att använda appen och speciellt kunna ladda upp bilder. Allt gick så smidigt och jag vart super nöjd med resultatet av boken.
Jennifer Taivaloja

9 % rekommenderar inte (41 testpiloter)

avatar
Appen var krånglig och svår att använda, blev mest irriterad.
Kristina Hedström
avatar
Har tidigare använt mig av andra tjänster som jag tycker har varit enklare och smidigare att arbeta med (gjorde via datorn). Tycker det fanns begränsat med exempelvis siffror och bokstäver samt symboler.
Amanda Karlsson
avatar
Krånglig app & hemsida. Svårt att ladda in bilder, & sedan svårt att hitta rätt bild då de inte hamnar i tidsordning i appen. Man kan bara scrolla en bild i taget i en smal liten list, så svårt att få överblick. Tog evigheter med tid, & sedan så blev det plötsligt fel i överföringen & alla bilder försvann. Provade då hemsidan, som var lika kass.
Matilda Elin

Hälsning från Önskefoto

Vad kul att du är intresserad av att skapa en fotobok med sommarminnen ihop med oss. Med vårt skaparverktyg i appen kan du enkelt skräddarsy personliga fotoböcker via mobilen eller surfplattan. Var kreativ med olika bakgrunder, texter och layouter – vi har många olika möjligheter. Om du vill skapa din fotobok supersnabbt väljer du autofyll för att skapa din bok automatiskt på bara några minuter. Nu är vi nyfikna på vad du tycker och ser fram emot att få ta del av din sommar!

  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Kvalitet sedan 1975
  • Våra fotoböcker är FSC®-certifierade

Fler tester från Önskefoto

Fler tester