Sök
Nutrinovate Vitamin Films

Resultat

Nutrinovate Vitamin Films

Nu har 1000 testpiloter kickat igång hösten med tillskottet Nutrinovate Vitamin Films som är en lövtunn film du fäster på kinden eller gommen vid användning. Testpiloterna har filmat och delat sina upplevelser kring produkten. Kolla in resultatet här! 

  • 59 % av 1000 testpiloter rekommenderar Nutrinovate Vitamin Films
  • Produkt Nutrinovate Vitamin Films
  • Tillverkare Nutrinovate
  • Rekommenderat pris 69 SEK
  • Antal testpiloter 1 000
  • Antal som ansökt 2 003
  • Testperiod Sep - oktober 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa 2-4 filmer per dag och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler genom video/bild. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Nutrinovate Vitamin Films finns endast på Apotek, innehållsförteckning hittas här

Så tycker testpiloterna om Nutrinovate Vitamin Films

Nu har 500 testpiloter kickat igång vitaminförsörjningen med hjälp av Nutrinovate Vitamin Films. Det är en kluven trupp som utvärderat dessa vitaminfilmer. Testpiloterna som väljer att inte rekommendera produkten ger tummen ner för smaken och önskar att det fanns andra smaker att tillgå. De upplever även att filmen blir lite klibbigt i munnen när den har smält. Men, det är även många som tycker att Nutrinovate Vitamin Films är väldigt bra, med den främsta anledningen att det är ett bra alternativ för den som har svårt att svälja piller. Dessutom tycker testpiloterna att det är en smidig och enkel innovation att lägga filmen i kinden eller gommen. Ett extra plus i kanten för att vitaminerna slipper ta omvägen via magen. Slutligen tycker många testpiloter att det är ett bra alternativ för att få i sig viktiga vitaminer.

Nutrinovate Vitamin Films image 1 Nutrinovate Vitamin Films image 2 Nutrinovate Vitamin Films image 3

59 % rekommenderar (367 testpiloter)

avatar

Stannade kvar på plats i munnen. Ingen konstig känsla i munnen efter den lösts upp och ingen konstig eftersmak. Perfekt sätt att få en vitamin-boost!

Jennifer Svanberg
avatar

Jag skulle rekommendera produkten för den är lätt att ta och smakar lagom mycket mint. Den smälter väldigt snabbt i gommen och känns som ett bra alternativ till vanliga piller då många har svårt att svälja piller.

Rebecka Nyman
avatar

Tycker att det är ett smidigt sätt att kunna ta tillskott utan behov av vätska, därför kommer jag själv att köpa denna produkt fortsättningsvis.

Patrik Persson

41 % rekommenderar inte (256 testpiloter)

avatar

Svår att applicera, kletar fast mot tänderna och har inte märkt någon effekt av produkten överhuvudtaget.

Karin Czubala
avatar

Bökigt att ta 4 st/ per dag, munnen känns smutsig efter och smaken är inte rolig... Relativt dyrt, skulle då behöva köpa 4 paket per månad? Ogillar tillsatserna som finns i.

Theres Dalheim
avatar

Det är onekligen en innovativ och spännande produkt. Men jag anser det inte vara värt mödan att försöka få dem på plats, vilket i.o.f.s. blev lättare ju mer man prövade. Slemmet, som bildas när filmen börjar att smälta känns äcklig och smakar inte gott. Jag önskar att det smakade mint som i tandkräm. Utan den söta smaken till är det bara äckligt.

Özgen Yilmaz

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Nutrinovate

client-image-nutrinovate-vitamins

Nya generationens kosttillskott. Nutrinovate Vitamin Films är ett innovativt kosttillskott utvecklat av Nutrinovate för att möjliggöra ett bättre upptag av vitaminer genom munslemhinnan, utan att ta omvägen via magen. Kosttillskottet innehåller vitamin D, selen, Q10 och resveratrol. Både vitamin D och selen bibehåller immunförsvarets funktion, vitamin D bidrar till normal muskelfunktion och selen bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Q10 är en substans som finns i cellernas mitokondrier och resveratrol är den eftertraktade växtpolyfenolen som du hittar i skalet på röda vindruvor. Nu ser vi fram emot att ta del av vad du tycker!

  • De aktiva ingredienserna tas upp direkt via munslemhinnan
  • Svensk uppfinning utvecklad för nordiskt klimat 
  • Låt inte vitaminerna ta omvägen via magen
Mikael Lindblad, Marknadschef, Nutrinovate
Mikael Lindblad

Marknadschef, Nutrinovate