Sök
Nailner Active Cover

Resultat

Nailner Active Cover

Undviker du att vara barfota på grund av missfärgade tånaglar? Missfärgade naglar beror ofta på nagelsvamp. Nailner Active Cover är framtagen för att behandla din nagelsvamp och omedelbart täcka missfärgningar. Nu har 71 testpiloter provat Nailner Active Cover.

  • 83 % av 71 testpiloter rekommenderar Nailner Active Cover
  • Produkt Nailner Active Cover
  • Tillverkare Nailner
  • Rekommenderat pris 369 SEK
  • Antal testpiloter 71
  • Antal som ansökt 1 475
  • Testperiod Apr 2021

Utvalda testpiloter får prova en av två färger, Natural Nude eller Coral Red. Produkten rekommenderas till alla som drabbats av nagelsvamp och vill täcka missfärgningar omedelbart. Diabetiker bör rådgöra med läkare innan användning. Applicera produkten på nageln och inte på huden runt omkring. Det finns ingen klinisk data på produkten kring användning för barn, gravida eller ammande. Nailner Active Cover är en medicinteknisk produkt, läs bruksanvisningen innan användning.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Nailner utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att recensera metoden i videoformat samt utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Nailner Active Cover

Nailner Active Cover får ett fint omdöme av flera testpiloter då hela 83% skulle rekommendera metoden. Många av testpiloterna tycker att produkten är enkel att applicera och att det är ett smidigt sätt att täcka sin nagelsvamp, samt att färgen de fått är fin. Flera av testpiloterna tycker det är enkelt att ta bort lacket varje dag och stryka på ett nytt lager. En del av testpiloterna tycker dock att lacket inte sitter särskilt bra och att det kan vara klurigt att komma ihåg att applicera varje dag.

Nailner Active Cover 1 Nailner Active Cover 2 Nailner Active Cover 3

83 % rekommenderar (59 testpiloter)

avatar
Väldigt smidig och enkel borste att applicera med. Lätt att använda och man kommer snabbt in i att måla på behandlingen varje dag för man börjar ser resultat och lacket täcker missfärgning och ojämnheter direkt. Suveränt att det finns vanligt nagellack till övriga naglar som inte behöver behandlas.
Maggan Nilsson
avatar
Den var enkel att applicera och enkel att ta bort framförallt efter en dusch.
Jessica Stark
avatar
Den här produkten är den bästa o mest effektiva produkt för missfärgningar o nagelsvamp jag testat.
Desiree Ehn

17 % rekommenderar inte (12 testpiloter)

avatar
Jag tyckte det var jobbigt att den föll av så lätt så snabbt. T.om bara efter en träning så var det flisor överallt. Jobbigt och krångligt.
Dijana Dzakula
avatar
Torkar väldigt långsamt och flagnar bort redan efter några timmar.
Tina Näsström
avatar
Gillar inte att man måste byta lack varje dag, för tidskrävande. Snygg färg. Höll dåligt även de första dygnet.
Evelina Ek

Från sociala medier

Hälsning från Nailner

Missfärgade naglar är den vanligaste orsaken till att man börjar behandla sin nagelsvamp. Nailner Active cover behandlar nagelsvamp, täcker omedelbart missfärgningar samt normaliserar nagelns tjocklek. Vi vill att du ska känna att det är enkelt att använda produkten samt att det tar bort skamkänslan med missfärgade naglar.

  • Effektiv penetrationskraft
  • Snabba synliga resultat
  • Återfuktar nageln och förhindrar återfall
Martin Sahlgren, Produktchef, Nailner
Martin Sahlgren

Produktchef, Nailner