Sök
Move It with SF Kids

Resultat

Move It with SF Kids

I höst har 404 familjer utvärderat Move It with SF Kids fritt och hela 88% rekommenderar tjänsten. Testpiloterna berättat om hur deras barn levde sig in i musiken och dansade i takt tillsammans med sina syskon eller föräldrar. Och den beskrivs som en härlig familjestund på kvällarna! De som väljer att inte rekommendera tjänsten är missnöjda med utbudet och det har varit problem med den tekniska biten. 

  • 85 % av 404 testpiloter rekommenderar SF Kids Move It
  • Produkt SF Kids Move It
  • Tillverkare SF Kids
  • Rekommenderat pris 69 SEK / månad
  • Antal testpiloter 404
  • Antal som ansökt 1 040
  • Testperiod september 2019

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att botanisera bland innehållet i SF Kids appen, streama Move It och dela rörelseglädje och recensioner i sociala medier eller via Smartsons testpilotblogg. Efter testet utvärderas Move It via ett webbformulär och får en rekommendationsfaktor.

*Blir du utvald som testpilot kommer du få 3 månader kostnadsfritt på SF Kids. Och efter utfört test får ni 3 månader till kostnadsfritt på SF Kids så ni kan se vad ni vill hela hösten!

Så tycker testpiloterna om SF Kids Move It

I höst har 404 familjer utvärderat Move It with SF Kids fritt och hela 88% rekommenderar tjänsten. Testpiloterna berättat om hur deras barn levde sig in i musiken och dansade i takt tillsammans med sina syskon eller föräldrar. Och Move It with SF Kids beskrivs som en härlig familjestund på kvällarna! De som väljer att inte rekommendera tjänsten är missnöjda med utbudet och det har varit problem med den tekniska biten.

Move It with SF Kids image 1 Move It with SF Kids image 2 Move It with SF Kids image 3

85 % rekommenderar (344 testpiloter)

avatar

Vi har haft roligt som familj med rörelse och koordination. Det har gett mycket skratt och fört oss närmare varandra. 

Helena Ammouri
avatar

Detta har blivit vår gemensamma stund varje dag då mobiler, plattor, leksaker etc läggs åt sidan. Stressfri tid med extremt mycket skratt.

Fredrik Wahlgren
avatar

Fantastiskt roligt och enkelt sätt att röra sig och leka med ungarna. Rekommenderar detta till alla jag känner då det finns något för alla och det är ju bara skoj!

Henrietta Törnqvist

15 % rekommenderar inte (60 testpiloter)

avatar

Jag gillade inte programmet speciellt mycket. Tycker inte sf kids har ett sånt jätte bra utbud om man jämför med Netflix tex.

Malin Kastner Hurtig
avatar

Barnen tyckte det var för tråkigt, svårt att motivera de till att göra det igen, tråkig musik, svåra rörelser. Tänker att en riktig slagkraftig dans à la baby shark hade varit väldigt mycket bättre.

Liza Backlund
avatar

Jag tycker fortfarande efter alla dessa dagar att appen är väldigt svår att navigera sig igenom. Och jag fick åka och köpa en Google Chromecast för att streama det på min TV trots att jag har en helt ny Smart TV.

Pierre Ingelsgård

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från SF Kids

Med SF Kids kan du återupptäcka filmer och serier från din egen barndom, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Vi erbjuder allt från Astrid Lindgrens älskade figurer till nyare bekantskaper som Greta Gris och Brandman Sam. Vårt utbud utökas kontinuerligt, nu senast med spännande ljud- och e-böcker och format som Move It som du nu har möjlighet att vara med att testa! Vi är ett nyfiket team och ser fram emot att höra vad du tycker om vår tjänst!

  • Trygg miljö designad för barn.

  • Brett utbud av film, serier, ljud- och e-böcker.

  • Titta offline på alla enheter.

SF Kids, Vännerna på, SF Kids
SF Kids

Vännerna på, SF Kids

Fler tester från SF Kids

Fler tester