Sök
Moto G7 Plus

Resultat

Moto G7 Plus

Är du på jakt efter en ny mobiltelefon? Nu har nylanserade Moto G7 Plus testats av 80 testpiloter, ta del av deras tankar kring kamerakvalité, batteritid och prestanda här!

 • 97 % av 73 testpiloter rekommenderar Motorola Moto G7 Plus
 • Produkt Motorola Moto
 • Tillverkare Motorola
 • Rekommenderat pris 3 290 SEK
 • Pris för testpiloter 1 645 SEK
 • Antal testpiloter 73
 • Antal som ansökt 2 387
 • Testperiod Feb - mar 2019

Testet genomförs av Smartson i uppdrag av Motorola. Utvalda testpiloter får möjlighet att köpa och testa produkten för ett reducerat pris i utbyte mot att dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler samt skriva recensioner på utvalda sajter. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om G7 Plus

Det är ett positivt gäng testpiloter som hyllar Motorolas nya smartphone Moto G7 Plus, hela 97% väljer att rekommendera produkten. Testpiloterna lyfter fram kvaliteter och egenskaper som kameran, fingeravtrycksläsaren och den långa batteritiden tillsammans med TurboPower™-laddaren. Förutom det upplevs telefonen vara ett prisvärt alternativ som inte kompromissar med funktioner, prestanda eller känsla. Ett fåtal nämner att ljudet känns lite burkigt men överlag är det tummen upp för Moto G7 Plus!

Moto G7 Plus image 1 Moto G7 Plus image 2 Moto G7 Plus image 3

97 % rekommenderar (73 testpiloter)

avatar

Telefonen levererar stort! Både till utseende och innehåll. Bra funktioner, bra kamera, stort minne, snabb laddning och batteri som håller länge. Bra ljud. Vill man ha en telefon som håller måttet jämför med de dyrare konkurrenterna, så är denna lur den man söker! Väldigt mycket mobil för pengarna!

Malin Palmgren
avatar

Det är en bra telefon där man får riktigt mycket för pengarna. Motorola har alltid varit generös med teknik och kvalité för ett lågt pris, vilket verkligen syns i denna maskin. Och tar vi bara laddningen som tagits till en helt ny nivå så är bara det värt pengarna. Mycket bra telefon!

Mikael Forss
avatar

Batteritiden och turboladdningen är helt klart bästa grejen.Kameran är snabb och tar väldigt fina bilder - även i mörka miljöer. Lagringsutrymmet är generöst, möjligheten till dubbla simkort är praktiskt och telefonen är snabb vid både uppstart och användning.

Erika Jabler

3 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Jag tycker den är alldeles för svår att förstå, men för min dotter är det lite lättare så som tonårs telefon är den perfekt.

Sanna Dalin
avatar

Fin skärm och snabb men inte tillräckligt mycket bättre än G6+, lite av en besvikelse faktiskt. Knasig placering av fingeravtrycksläsaren.

Martin Andersson

Från sociala medier

Hälsning från Motorola

Vad kul att du är intresserad av att testa vår nya Moto G7 Plus! Moto G7 Plus är det senaste tillskottet i Motorola-familjen och är utrustad med dubbla kamerasystem och optisk bildstabilisering (OIS) som gör det enkelt att ta otroliga bilder när som helst och i alla ljusförhållanden. Upplev allt detta i en 6.2 tums Full HD+ Max Vision-skärm tillsammans med en vattenavvisande design. Förutom det medföljer det ett silikonskal och en 27W TurboPower™-laddare som ger tolv timmars batteritid på bara 15 minuter. Hoppas du vill vara en av testpiloterna och att vi får ta del av din recension!

 • 16 MP kamerasystem med OIS
 • Heldagsbatteri med 27 W TurboPower ™-laddare
 • 6.2-tums Full HD+ Max Vision-skärm
 • Dolby Audio ™ balanserade stereohögtalare
 • 4 GB RAM + 64 GB lagringsminne
Joakim Liljedahl, Head of Marketing Nordic , Motorola
Joakim Liljedahl

Head of Marketing Nordic , Motorola