Sök
Microsoft Surface Go

Resultat

Microsoft Surface Go

Är du på jakt efter en kombinerad laptop och surfplatta? Microsoft Surface GO kan vara förstahandsvalet enligt de 29 familjer som testat och utvärderat produkten under 6 veckor. Ta del av hur de använt Surface GO i vardagen samt lär känna favoritfunktioner som S-Pen, Type Cover och Microsoft Hello.

  • 100 % av 29 testpiloter rekommenderar Microsoft Surface GO
  • Produkt Microsoft Surface GO
  • Tillverkare Microsoft
  • Rekommenderat pris 8 887 SEK
  • Antal testpiloter 29
  • Antal som ansökt 6 084
  • Testperiod mars 2019

Testet genomförs av Smartson. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser genom videorecensioner, via en gemensam testpilotsblogg samt i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten och får ett sammanslaget betyg från testpiloterna som deltagit i testet. Bilder, videos och innehåll som delas under testperioden kan även komma att delas med Microsoft för användning i digitala kanaler samt annonsplatser. Utvalda testpiloter får behålla produkten om testuppdragen är utförda.

Så tycker testpiloterna om Microsoft Surface GO

När vi summerar åsikterna från testpiloterna är det tydligt att deras möte med Surface GO varit positivt och 100% väljer att rekommendera produkten. Microsoft har tagit fram en hybrid som klockrent sammanför egenskaperna hos en laptop med en surfplatta. Den har tilltalande design, är smidig att ha med sig och fungerar både för familjens vardagssysslor och arbetslivet. Gedigen kvalitetskänsla och smarta funktioner lyfts fram som den digitala pennan S-Pen, ansiktsigenkänning med Microsoft Hello och Type Cover som är ett tangentbord och fodral som snabbt klickas av och på. Förbättringspunkter är främst utbudet av appar samt att batteritiden både får plus och minus från deltagarna. Sammantaget ett riktigt bra val för dig som söker en kombinerad laptop och surfplatta till både nöje och jobb.

Microsoft Surface Go image 1 Microsoft Surface Go image 2 Microsoft Surface Go image 3

100 % rekommenderar (29 testpiloter)

avatar

Just kombinationen av en laptop och en surfplatta i ett imponerar på mig. Lätt och smidig, bra prestanda, perfekt som surfplatta med ett mycket bra ljud kombinerat till en laptop för längre skrivelser. Allt detta har gjort den till en favorit i hela familjen och använts flitigt med glädje. Kan därför varmt rekommendera den!

Jonas Petersson
avatar

Surface Go är dator och surfplatta i en och samma fantastiska produkt. Du kan jobba ena stunden, för att nästa sitta och rita med barnen eller spela sudoku. Microsoft Hello, ansiktsigenkänning, är supersmart och sparar tid. Funderar du på att införskaffa en ny dator eller surfplatta är detta produkten för dig med smidigt format och bra batteritid.

Cajsa Wramdemark
avatar

Den bästa mixen av en traditionell laptop och en klassisk surfplatta. Funktionen Hello. Vilken succé - att slippa alla krångliga lösenord! Det inbyggda stället är en succé, stabilt och smidigt att använda- alltid med på språng eller på kontoret/hemma. Tangentbordet är "skönt" och smidigt att använda och musplattan fungerar riktigt bra.

Roger Nicklasson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Microsoft

Vi är väldigt glada att du vill delta som testpilot för nya Nya Surface Go. Vår flexibla kompis är liten men kraftfull och du får samma prestanda som en laptop men i praktiskt surfplatteformat och ett batteri som räcker hela dagen. Det är bara att börja – surfa, shoppa, hantera e-post, koppla av med favoritprogrammen och mycket mer. Vi kommer följa era upplevelser med stort intresse.

  • Vår minsta, lättaste Surface hittills – nya 10-tums Surface Go väger från 522 g och får enkelt plats i väskan.
  • En flexibel kompis både hemma, på resan, för familjen och alla vardagsuppgifter.
  • Lika mångsidig som du – Med Surface Go får du laptop-prestanda i surfplatteformat.