Sök
Lönneberga & "TikTok-mackan"

Testas nu

Lönneberga & "TikTok-mackan"

Nu skapar 120 kreativa inspiratörer sina bästa mackor med 5 olika pålägg från Lönneberga. Utvalda deltagare får pålägg till ett värde av 200 kronor och möjligheten att vinna fina priser från Lönneberga och Philips. Snart kan du ta del av deras mackor här under! 

  • Tillverkare Lönneberga
  • Antal testpiloter 120
  • Antal som ansökt 483

Anmäl dig: Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse. Vi letar efter mångfald, så alla är välkomna att ansöka!

Få ditt kit: De utvalda deltagarna kommer att få ett exklusivt kit med 5 olika produkter från Lönneberga för att använda i din mackskapelse. Produkterna hämtas upp via ICA Maxi eller ICA Kvantum. Produkterna du ska använda är: Basturökt skinka, Lindö salami med peppar, Skinka med smak av farin & svartpeppar, Kyckling med smak av citron & timjan samt Kyckling med smak av örter & tomat. 

Skapa din macka: Använd dina filmiska färdigheter för att skapa en härlig video där du bygger din bästa macka med Lönnebergas produkter. Se exempel på filmen nedan. Allt innehåll som skapas skickas in via Smartson och delas via sociala medier. 

Testpiloter väljs ut löpande under ansökningsperioden.

Hälsning från Lönneberga

Vi älskar mat och vårt motto är Good Food - Better Mood. Nu bjuder vi in hela Sverige att skapa nya recept med oss på Lönneberga och Smartson. Ditt innehåll delas förstås i dina egna sociala medier men även med oss. Tanken är att ditt innehåll ska förgylla våra kanaler med inspiration där dina alster får skina och bidra till att fler vill skapa mål som passar alla delar på dagen.

  • Ditt innehåll lyfts: Få chansen att synas på våra officiella plattformar och öka din exponering som innehållskapare och mackkreatör. 
  • Kreativitet till max: Uttryck din kreativitet genom att skapa en macka som speglar din personliga smak och stil.
  • Utmaningen: De bästa bidragen kommer att belönas med spännande priser och förmåner. Första pris: Smörgåsgrill från Philips och Lönneberga-produkter till ett värde av 1 000 kronor. Andra pris: Smörgåsgrill från Philips och Lönneberga-produkter till ett värde av 750 kronor. Tredje pris: Lönneberga-produkter till ett värde av 500 kronor.
Lönneberga, , Värt att samlas kring
Lönneberga

Värt att samlas kring

Fler tester från Lönneberga

Fler tester