Sök
La Roche-Posay Akne & Pigmenteringar

Testas nu

La Roche-Posay Akne & Pigmenteringar

Är du intresserad av hudvård och vad den kan göra för din hud? Just nu testar 80 testpiloter två olika kit med hudvård från La Roche-Posay. Utvalda testpiloter får prova ett kit mot att skriva ärliga och utförliga recensioner på utvalda sajter. Kit 1 är för dig med tendens till akne och synliga porer medan kit 2 fokuserar på olika typer av pigmenteringar. Läs mer om produkterna nedan.

 • Produkt La Roche-Posay Akne & Pigmenteringar
 • Tillverkare La Roche-Posay
 • Antal testpiloter 80
 • Antal som ansökt 3 422

Kit 1: Hud med tendens till akne
Effaclar Ultra Concentrated Serum
Rekommenderat pris 499 SEK
Effaclar Duo+M
Rekommenderat pris 260 SEK
Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+
Rekommenderat pris 215 SEK

Kit 2: Hud med mörka fläckar
Mela B3 Serum
Rekommenderat pris 549 SEK
Mela B3 SPF30
Rekommenderat pris 399 SEK
Anthelios Anti-Age SPF50
Rekommenderat pris 303 SEK

  Testet genomförs av Smartson på uppdrag av La Roche-Posay utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att skriva recensioner på utvalda sajter samt svara på en utvärdering via Smartson.

  Hälsning från La Roche-Posay

  La Roche-Posay Akne & Pigmenteringar

  La Roche-Posay rekommenderas av hudläkare världen över med produkter utvecklade med hög effekt för olika hudproblem. La Roche-Posay söker nu testpiloter som vill prova och recensera några av deras nylanserade produkter för hud med mörka fläckar eller tendens till akne. Välj ett av två kit baserat på om du upplever hud med tendens till akne eller mörka fläckar.

   

  Kit 1: Hud med tendens till akne

   

  Kit 2: Hud med mörka fläckar

  • Mela B3 Serum: 10% niacinamid, hyaluronsyra och melasyl™, återfuktar och gör att pigmentfläckar/mörka fläckar mindre synliga.
  • Mela B3 SPF30: Korrigerande och skyddande SPF-dagkräm mot pigmentering. Hjälper till att förhindra mörka fläckar och få dem mindre synliga.
  • Anthelios Anti age SPF50: Solskydd för känslig hud med ålderstecken. Minskar rynkor och mörka fläckar och förbättrar hudens elasticitet.
  La Roche-Posay, , Rekommenderas av dermatologer
  La Roche-Posay

  Rekommenderas av dermatologer