Sök
Kiviks Musteris alkoholfria cider

Resultat

Kiviks Musteris alkoholfria cider

Hör upp alla törstiga - nu har Kiviks Musteri för första gången lanserat en ciderserie helt utan alkohol. Totalt var det 4071 personer som under tre veckors tid hämtade ut någon av tre smaker; Äppelcider, Päroncider eller Äppelcider med smak av jordgubb. Vilken tror du blev testpiloternas favorit? Svaret hittar du nedan.

 • Kiviks Musteri Alkoholfri cider Päroncider 89 % av 415 testpiloter rekommenderar Kiviks Musteri Alkoholfri cider Päroncider
  Päroncider
 • Kiviks Musteri Alkoholfri cider Äppelcider 91 % av 1182 testpiloter rekommenderar Kiviks Musteri Alkoholfri cider Äppelcider
  Äppelcider
 • Kiviks Musteri Alkoholfri cider Äppelcider med smak av jordgubb 85 % av 685 testpiloter rekommenderar Kiviks Musteri Alkoholfri cider Äppelcider med smak av jordgubb
  Äppelcider med smak av jordgubb
 • Produkt Kiviks Musteri Alkoholfri cider
 • Tillverkare Kiviks Musteri
 • Antal testpiloter 685
 • Antal som ansökt 9 827
 • Testperiod Okt - november 2018

Päroncider

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 415

Äppelcider

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 1 182

Äppelcider med smak av jordgubb

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 685

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att hämta ut produkten på en Coop-butik, provsmaka och dela upplevelser via en gemensam testpilotsblogg samt i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkterna via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Päroncider

Bland de testpiloter som fått prova den alkoholfria päroncidern från Kiviks Musteri går åsikterna isär och det är smaken som delar upp testpiloterna. Många tycker att det är en bra sötma och smak med päron, och att det är ett fint komplement till festen. En del tycker att det är för lite päronsmak och att den kan vara mer kolsyrad. Även här ger testpiloterna tummen upp för ett helt alkoholfritt alternativ i ciderhyllan.

Kiviks Musteris alkoholfria cider image 1 Kiviks Musteris alkoholfria cider image 2 Kiviks Musteris alkoholfria cider image 3

89 % rekommenderar (368 testpiloter)

avatar

Bra med smak, smakade mycket och lyxigt. Perfekt alternativ istället för alkohol, det gör gott för smaklökarna och sinnet.

Sandra Gard
avatar

Jag rekommenderar den för den hade en härlig och smakrik karaktär lagom med kolsyra och ett plus att den var alkoholfri!

Emelie Wid
avatar

Det var en god päronsmak med ordentlig bubbelkänsla! Älskar att den är alkoholfri med 0% alkohol vilket är ovanligt på en cider. Lagom stor flaska att fira med!

Emmelie Bäckman

11 % rekommenderar inte (47 testpiloter)

avatar

Det var dåligt med kolsyra och en ganska menlös smak. Drycken var blek och vattning, helt enkelt. När jag testade att dricka ytterligare ett glas en dag senare var det knappt någon kolsyra kvar alls.

Louise Nordenborg
avatar

Besviken på smaken. Den smakade inte mycket, hade lite försmak men ingen eftersmak. Smakade mer vatten med lite päron i.

Simon Björkman
avatar

Rätt trist och smaklös, rätt lite kolsyra. Mer smak, sötma eller surhet vore trevligt men jag kommer hellre köpa annan kolsyrad dryck.

Matilda Eriksson

Så tycker testpiloterna om Äppelcider

Att smaken är som baken är verkligen något som våra testpiloter upplevt när de fått provsmaka den nya alkoholfria äppelcidern från Kiviks Musteri! Just smaken är det som delar upp testpiloterna, de flesta tycker att det är en balanserad smak av äpplen och rätt mängd kolsyra medan en del tycker att det är en alldeles för söt cider som lämnar en konstgjord eftersmak. Något alla tycker är bra är att det är ett helt alkoholfritt alternativ som numera finns på marknaden.

Kiviks Musteris alkoholfria cider image 1 Kiviks Musteris alkoholfria cider image 2 Kiviks Musteris alkoholfria cider image 3

91 % rekommenderar (1070 testpiloter)

avatar

Väldigt god, torr cider som passar lika bra till maten som kvällsmyset. Jag kommer definitivt köpa den igen. Bra alternativ till vin om man vill ha en god alkoholfri dryck.

Maria Bengtsson
avatar

Den är SÅ GOD! Äntligen ett hundra procent alkoholfritt alternativ som inte är för sött och sliskigt. Har redan köpt hem päron och jordgubb!

Sarah Lundberg
avatar

Perfekt sötma för att vara alkoholfri cider. Lagom med bubblor och mycket autentisk fruktsmak. En ny favorit?

Simon Fröjmark

9 % rekommenderar inte (112 testpiloter)

avatar

Vi tyckte allihop att det var lite för klen äppelsmak och att den var aningen för söt. Kivik kan bättre vet vi genom erfarenhet. God men inte mer tyvärr.

Tina Persson
avatar

Behaglig kolsyrenivå, Helt perfekt att den var HELT alkoholfri (0,0%) MEN TYVÄRR hade den en genomträngande "ofärdig" smak av "jästa" äpplen! Ingen höjdare & därmed inget vi tänker rekommendera!

Tony Björkström
avatar

Konstig i smaken och alldeles för söt. Hade gärna druckit en cider med ännu mer smak av de goda äpplena.

William Eriksson

Så tycker testpiloterna om Äppelcider med smak av jordgubb

Precis som med de andra två cidersmakerna från Kiviks Musteri får Äppelcider med smak av jordgubb en delad skara testpiloter att ge tummen upp. Åsikterna om det är rätt mängd jordgubbssmak eller ej går isär och så är även fallet med kolsyran. Många tycker att det är en perfekt dryck till sommarfesterna och att även barnen kan dricka den. De som tycker annorlunda menar att den är alldeles för söt i smaken och att den känns konstgjord.

Kiviks Musteris alkoholfria cider image 1 Kiviks Musteris alkoholfria cider image 2 Kiviks Musteris alkoholfria cider image 3

85 % rekommenderar (582 testpiloter)

avatar

God smak, lagom söt. Passar perfekt till sommarfester när man vill bjuda på alkoholfritt.

Amanda Bäsén
avatar

Cidern hade en tydlig smak av jordgubbe och den var lagom bubblig. Den var heller inte så söt som jag befarade. En god och helt alkoholfri cider som gav mersmak.

Ann-Mari Engström
avatar

Mycket god jordgubbssmak. Riktig sommarkänsla. Mindre kolsyra än det brukar vara i cider vilket jag tycker är väldigt positivt. Bra att den är helt alkoholfri.

Carina Andersson

15 % rekommenderar inte (103 testpiloter)

avatar

Testade jordgubb och tyckte att den var lite för söt för att dricka till maten, men passar säkert bra till efterrätten eller fikat. Den hade en bra smak, men för söt och för mycket kolsyra.

Christian Larsson
avatar

Den smakade inte riktiga jordgubbar utan den artificiella smaken var dominerande.

Emel Ärdemyr
avatar

Personligen upplevde jag inte drycken som en typisk cider. Den var söt att dricka och jag tyckte inte att jordgubbssmaken ens gick att identifiera. I fortsättningen köper jag päron eller äppelsmak.

Malin Johansson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Kiviks Musteri

Kiviks Musteri Alkoholfri cider

För första gången lanserar vi på Kiviks Musteri nu en helt alkoholfri cider. Den här cidern kan drickas av alla; till vardagsmyset, kalaset eller vid ett tillfälle när alkohol inte är passande. Cidern finns i smakerna äpple, päron och äpple med smak av jordgubb och njuts bäst väl kyld.

 • Alkoholfritt alternativ till festliga tillfällen
 • 0.0% vol.
 • Vegansk
MIKAEL ADOLFSSON, Produktchef, Kiviks Musteri
MIKAEL ADOLFSSON

Produktchef, Kiviks Musteri

Fler tester från Kiviks Musteri

Fler tester