Sök
HP Spectre x360

Bli testpilot

HP Spectre x360

Nu börjar vi uppladdningen för höstens test av HP Spectre x360 13. Laptopen är en del av i HPs premium-sortiment och speciellt framtagen för de som ställer höga krav på design och prestanda. Laptopen erbjuder pekskärm med upp till 4K AMOLED och som namnet antyder kan du vinkla skärmen 360 grader. Säkerhetsfunktioner är utvecklade för att skapa trygg och bekväm användning - till exempel "Kill Switch" som genom en fysisk knapp stänger av datorns kamera när den inte används. I slutet av augusti 2020 startar testet, vi hoppas att du vill vara med och utmana datorn.

  • Produkt HP Spectre X360
  • Tillverkare HP
  • Testpiloter sökes 30

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av HP. Uppdraget är att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson, på externa recensionssajter samt i sociala medier.

Hälsning från HP

Vi presenterar exklusiva HP Spectre x360 13. Upptäck en bärbar dator som kompromisslöst erbjuder en enastående design, precisionsutformad ur ett stycke aluminium, i kombination med banbrytande kapacitet och prestanda. Med en fantastisk och nästintill kantlös pekskärm med upp till 4K AMOLED får du en uppslukande bildupplevelse som aldrig förr. Utforska din kreativitet genom att skriva eller rita direkt på skärmen med den medföljande digitala pennan var du än är. Detta är en bärbar dator bortom det traditionella. Upplev själv alla möjligheter med HP Spectre x360 13 - vinnaren av CES Innovation Awards 2020.

  • Fantastisk bildkvalitet med upp till 4K AMOLED-pekskärm
  • Kompromisslös kraft med 10:e generationens Intel® Core™-processor
  • Flexibel, stilren design med 360 graders gångjärn så att du kan anpassa din arbetsposition
Fyll i formulär.