Sök
Häagen-Dazs Salted Caramel

Resultat

Häagen-Dazs Salted Caramel

Vill du toppa fredagsmyset med glass? Nu har 391 testpiloter provsmakat Häagen-Dazs Salted Caramel - en kolagräddglass med salt mjuk kola och små krispiga knäckbitar. Kika in vad testpiloterna tyckte och låt glassuget kicka in!

  • 96 % av 391 testpiloter rekommenderar Häagen-Dazs Salted Caramel
  • Produkt Häagen-Dazs Salted Caramel
  • Tillverkare Häagen-Dazs
  • Rekommenderat pris 50 SEK
  • Antal testpiloter 391
  • Antal som ansökt 13 166
  • Testperiod Okt - nov 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Häagen-Dazs Salted Caramel

Under hösten har det ätits glass i stora lass då våra testpiloter fått prova Häagen-Dazs Salted Caramel och det är en enig skara som ger tummen upp för glassen. De flesta tycker att glassens kombination med salt och sött är en helt perfekt balans och att konsistensen är krämig och mjuk. Något många testpiloter nämner är att priset upplevs som dyrt men många anser att glassen är ett lyxigt alternativ till andra glassar.

Häagen-Dazs Salted Caramel image 1 Häagen-Dazs Salted Caramel image 2 Häagen-Dazs Salted Caramel image 3

96 % rekommenderar (375 testpiloter)

avatar

SÅ GOD! Älskar kombinationen salt kola, gräddig glass och kanderade nötter! Extra plus för att det är så generöst med innehåll och mycket kola och nötter genom hela, till skillnad från vissa glassar där det bara är lite på toppen, men inget längre ner i förpackningen. Jag och de jag delade glassen med är övertygade: Vi kommer absolut äta den igen!

Therese Blidal
avatar

Denna glassen är glassarnas rolls royce, det bara skriker lyx om den! Smakerna är fantastiska. Skulle aldrig välja en annan glass före denna.

Calle Sundin
avatar

En bra kombination av sött och salt i en glass.  Glassen är krämig och god, och har en bra smak av salt och caramel. Väldigt gott, då den inte är alltför söt som andra glassar med karamell kan bli. Perfekt!

Sofia Löf

4 % rekommenderar inte (16 testpiloter)

avatar

Smaken var väldigt god, men något för salt. För prispunkten som denna glass ligger på skulle jag inte rekommendera produkten.

Mark Heidarjan
avatar

Jag tycker inte den här glassen utmärkte sig något särskilt så för det priset skulle jag nog inte rekommendera den.

Annie Einarsrud
avatar

God smak på glassen, men tyvärr för mycket av allt - särskilt karamell bitarna. Det var typ ingen "ren" glass något jag saknade. Som sagt god smak på glassen, men hade varit bättre utan alla bitarna då man inte klarar av att äta mer än två spoons. Vill ju äta glass inte godisbitar.

Amalie Kjærnes

Från sociala medier

Hälsning från Häagen-Dazs

Häagen-Dazs Salted Caramel

Häagen-Dazs motto är "Everyday made extraordinary" och det är precis vad du kan förvänta dig när du provar vår produkt. Salted Caramel innehåller strimmor av gyllene kolasås och krispigt salta knäckbitar. Häagen-Dazs glass är tillverkad med naturliga ingredienser och en kompromisslös kvalitet som ger ett utsökt djup i smaken.

  • Len och krämig kolagräddglass
  • Endast naturliga ingredienser med hög kvalitét
  • Trendig smakkombination med salt och sött
Julia Lazar, Sales & Marketing Coordinator, Häagen-Dazs
Julia Lazar

Sales & Marketing Coordinator, Häagen-Dazs