Sök
FELIX Små Delikatessköttbullar

Resultat

FELIX Små Delikatessköttbullar

Hela 1500 familjer har haft köttbullefeber i sommar då Felix Små Delikatessköttbullar har tillagats, tuggats och utvärderats - läs vidare här nedan om hur denna klassiker upplevs idag!

  • 97 % av 1412 testpiloter rekommenderar Felix Små Delikatessköttbullar
  • Produkt Felix Små Delikatessköttbullar
  • Tillverkare FELIX
  • Rekommenderat pris 35 SEK
  • Antal testpiloter 1 412
  • Antal som ansökt 9 127
  • Testperiod Aug - september 2019

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Felix Små Delikatessköttbullar

Att den svenska klassikern från Felix Små Delikatessköttbullar är en hit hos majoriteten av testpiloterna går inte att ta miste på. Hejaropen duggar tätt bland både vuxna och små, bland annat tycker de vuxna att det är ett helt klart godkänt alternativ till lunch eller middag när tiden tryter eftersom det går så fort att steka på dom. Att de är tillagade i Sverige med en hög kötthalt, och att de smakar gott är även det lovorden från de vuxna. Hos barnen är det framförallt storleken de är nöjda med, ihop med den goda smaken. Något flera testpiloter nämner är att det borde finnas en större förpackning då det annars lätt tar slut alldeles för fort, samt att de borde kunna smaka ännu mer köttbullar. De som väljer att inte rekommendera köttbullarna tycker att det inte var någon god smak samt att de inte är särskilt prisvärda.

FELIX Små Delikatessköttbullar image 1 FELIX Små Delikatessköttbullar image 2 FELIX Små Delikatessköttbullar image 3

97 % rekommenderar (1365 testpiloter)

avatar

När dottern på två och ett halvt äter 15 köttbullar kan jag inte säga annat än att köttbullarna får godkänt. Felix små delikatessköttbullar är smakrika och riktigt goda och passar både för stora som små.

Carl-Fredrik Bothén
avatar

Perfekt ”snabbmat” i vardagen, utan tvekan bland de godaste färdiga köttbullarna jag testat. Barnet älskar dem och jag älskar att jag slipper hjälpa till och dela dem!

Jeanette Österberg
avatar

Jag rekommenderar dom då dom är supergoda, perfekt storlek speciellt för barnen och även bra kötthalt samt svenskt kött i. 

Nathalie Queckfeldt

3 % rekommenderar inte (47 testpiloter)

avatar

De var inte prisvärda. På tok för dyra för den vara man fick.

Rod Cansby
avatar

Jag tyckte inte det var något utöver det vanliga, och därav onödigt högt pris.

Angelica Skålberg
avatar

Finns andra alternativ som är både billigare och innehåller mer kött.

Henrik Landström

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från FELIX

Felix Små Delikatessköttbullar

Hej! Visste du att FELIX har funnits på svenskarnas matbord i hela 80 år? Sedan starten 1939 har vi värnat om det svenska jordbruket och vi är glada över att du ska få smaka en av våra härliga svenska klassiker Små Delikatessköttbullar! De små fina köttbullarna är tillagade av svenskt kött från omsorgsfullt utvalda gårdar och rullas lokalt i vår egen fabrik i Skåne. Smaklig måltid önskar FELIX!

  • Smakrik familjefavorit i 50 år!
  • Svenskt kött från noga utvalda svenska gårdar
  • Tillagas lokalt i Eslöv i Skåne
Cornelia Grimshorn, Brand Team Manager, Orkla Foods
Cornelia Grimshorn

Brand Team Manager, Orkla Foods