Sök
Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Resultat

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

690 testpiloter har tyckt till om SF Anytime och 91% rekommenderar tjänsten. Filmerna håller bra kvalitet och levererar bra underhållning för hela familjen. Många uppskattar att nya filmer kommer dit direkt efter de varit på bioduken. Medans de resterade 10% väljer att inte rekommendera tjänsten, just för att den liknar tjänster som de redan använder för streaming.

  • 91 % av 690 testpiloter rekommenderar Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw
  • Produkt Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw
  • Tillverkare SF Anytime
  • Rekommenderat pris 169 SEK
  • Antal testpiloter 690
  • Testperiod Dec 2019

De bästa bilderna som delas i sociala medier har tävlat om 50 hyrfilmer. Testpiloterna har fått: 1 st köpfilms värdekod till filmen Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw och 2 st hyrfilms värdekoder efter slutfört uppdrag.

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa SF Anytime samt se filmen Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, och dela sina upplevelser i sociala kanaler. Efter testet utvärderades tjänsten via ett formulär och har fått en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

690 testpiloter har tyckt till om SF Anytime och 91% rekommenderar tjänsten på grund att den är enkel och smidig att använda. Filmerna håller bra kvalitet och levererar bra underhållning för hela familjen. Många uppskattar att nya filmer kommer dit direkt efter de varit på bioduken. Medans de resterade 10% väljer att inte rekommendera tjänsten, just för att den liknar tjänster som de redan använder för streaming. Några har även upplevt tekniska svårigheter med att få filmen att spela smidigt och utan avbrott.

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw image 1 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw image 2 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw image 3

91 % rekommenderar (625 testpiloter)

avatar

Riktigt enkel och bra streaming tjänst. Gillar skarpt att man inte måste registrera sitt betalkort när man skaffar tjänsten. Man kanske vill kolla vad det finns för utbud först. Stort utbud av bra filmer. Inget lagg när man kollar på filmen. Mycket bra att man kan välja undertexter. Redan rekommenderat till en vän!

Rebecca Lilja
avatar

SF Anytime har ett otroligt brett utbud av både gammalt och nytt. Hittade en film där jag letat efter länge. Toppen tjänst!

Christian Krantz
avatar

Ett stort utbud av grymma filmer. Smidigt att kunna skapa sig en lista av favoritfilmer till exempel!

Nadia Smedberg

9 % rekommenderar inte (65 testpiloter)

avatar

Jag upplevde att ljudet var lite av det sämre slaget, samt att grundpriset är lite väl dyrt för nuvarande.

Aleksander Jakus Strand
avatar

Själva tjänsten är säkert ok, men jag hade så många buggar bär jag försökte spela upp den på min iPad att det inte var roligt. Om jag kollade bort lite och var tvungen att väcka paddan, var jag tvungen att starta om filmen och dra fram till där jag slutade. Ej roligt.

Kurt Olsvik
avatar

Det var inget bra ljud till filmen (kollade på Viaplay samt Netflix innan som jämförelse). Spolningsfunktionen till filmen var omständig då man ej kunde se frame-by-frame när man spolade.

Emilia Andersson Gantell

Från sociala medier

Hälsning från SF Anytime

Visste du att SF Anytime har Sveriges största utbud av film och tv-serier? Vi lägger till nya filmer varje vecka, direkt efter att de har visats på bio. Du kan välja mellan att hyra eller köpa och du betalar endast för det du vill se. Åsikter från användare betyder allt och vi tycker det är extra kul att du vill vara med och dela dina upplevelser kring vår tjänst. Här är några saker vi hoppas du kommer uppskatta:

  • Se de senaste filmerna direkt efter de visats på bio
  • Betala endast för det du vill se och slipp abonnemang eller bindningstid
  • Enkel och snabb betalning, med Swish eller kreditkort
Trevlig filmstund!, Hela gänget, SF Anytime
Trevlig filmstund!

Hela gänget, SF Anytime

Fler tester från SF Anytime

Fler tester