Sök
Cetaphil Moisturizing Cream & Lotion

Resultat

Cetaphil Moisturizing Cream & Lotion

Nyfiken på mild och återfuktande hudvård? Testpiloter har utmanat två hudvårdsprodukter från Cetaphil. Moisturizing Lotion är anpassad för både till ansikte och kropp, med kliniskt bevisad återfuktning och skydd för huden. Moisturizing Cream är intensivt återfuktande som ska passa känslig, torr, sprucken och irriterad hud. Läs vidare för att ta del av alla recensioner.

 • Cetaphil moisturizing Cream & Lotion Cetaphil Moisturizing Cream 95 % av 200 testpiloter rekommenderar Cetaphil moisturizing Cream & Lotion Cetaphil Moisturizing Cream
  Cetaphil Moisturizing Cream
 • Cetaphil moisturizing Cream & Lotion Cetaphil Moisturizing Lotion 92 % av 223 testpiloter rekommenderar Cetaphil moisturizing Cream & Lotion Cetaphil Moisturizing Lotion
  Cetaphil Moisturizing Lotion
 • Produkt Cetaphil moisturizing Cream & Lotion
 • Tillverkare Cetaphil
 • Antal testpiloter 223
 • Antal som ansökt 4 282
 • Testperiod Nov 2019

Cetaphil Moisturizing Cream

 • Rekommenderat pris 179 SEK
 • Antal testpiloter 200

Cetaphil Moisturizing Lotion

 • Rekommenderat pris 159 SEK
 • Antal testpiloter 223

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser med videorecensioner och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor. 

Så tycker testpiloterna om Cetaphil Moisturizing Cream

Moisturizing Lotion har hjälpt flera av testpiloterna att råda bot på vintertorr hud. Utan att kladda upplevs produkten effektivt gå in i huden och ge en mjuk, len känsla med ökad lyster. Förpackningen med pump är praktisk och bidrar till enkel användning av produkten. Denna lotion får även ett stort plus för att den är parfymfri. De personer som väljer att inte rekommendera Moisturizing Lotion anser att huden känns för fet och kladdig efter användning, eller att den inte återfuktar enligt förväntan.

Cetaphil Moisturizing Cream & Lotion image 1 Cetaphil Moisturizing Cream & Lotion image 2 Cetaphil Moisturizing Cream & Lotion image 3

95 % rekommenderar (205 testpiloter)

avatar

Man håller sig återfuktad hela dagen, den går snabbt in i hyn och funkar även bra under sminket! OCH DEN ÄR DOFTFRI! Ja tack!

Cattie Göransson
avatar

Återfuktande, härlig konsistens och känns som att flera olika i familjen kan använda den, bra när man ex. Har små barn.

Therese Qvist
avatar

Det märktes skillnad på huden bara efter några dagar, den blev lenare och jag såg mycket fräschare ut!

Vanessa Heder

5 % rekommenderar inte (18 testpiloter)

avatar

Kladdig, känns billig.

K Johansson
avatar

Mjuk och luktfri men lägger sig som en hinna som ger en känsla av att ha en fet hy/hud Mjuk och luktfri men lägger sig som en hinna som ger en känsla av att ha en fet hy/hud.

Katariina Christensen
avatar

Tycker inte den sjunker in i huden såpass snabbt som jag önskar. Känner mig fet och geggig efteråt. Hade önskat en liten, lätt parfymdoft.

Marina Moravcevic

Så tycker testpiloterna om Cetaphil Moisturizing Lotion

Moisturizing Cream beskrivs som en behaglig kräm som snabbt går in i huden, återfuktar bra och som känns väldigt lätt mot huden trots den krämiga konsistensen. Produkten har varit uppskattad av både testpiloterna själva och även av flera familjemedlemmar. Några av testpiloterna är inte lika imponerade - de upplever krämen väldigt fet och därmed svår att applicera, samt att den parfymfria doften inte är tilltalande nog.

Cetaphil Moisturizing Cream & Lotion image 1 Cetaphil Moisturizing Cream & Lotion image 2 Cetaphil Moisturizing Cream & Lotion image 3

92 % rekommenderar (190 testpiloter)

avatar

Bästa återfuktande kräm jag någonsin testat och jämfört med dom jag använder idag mycket mer prisvärd.

Kamilla Hägertz
avatar

Jag som har väldigt torr hud har verkligen upplevt skillnad under den tid som jag har använt krämen. Huden har gått från torr och fnasig till mer normal. Jag rekommenderar denna!  

Micke Hammar
avatar

Ger bra återfuktning, innehåller inga onödiga tillsatser. En härlig konsistens som lätt tas upp av huden.

Matilda Lithander

8 % rekommenderar inte (10 testpiloter)

avatar

Jag tyckte att den la sig som en hinna på huden och doften tilltalade inte mig.

Caroline Stafström
avatar

Krämen kändes bra, fet och skonsam i början men huden kändes snabbt torr igen.

Sara Kempe
avatar

Den fick min hud att kännas oljig.

Camilla Plahn

Från sociala medier

Hälsning från Cetaphil

Cetaphil är en hudvårdsserie för torr och känslig hud – och för den som vill undvika det. Hudvårdsserien hjälper huden att skydda, stärka och återuppbygga sin naturliga skyddsbarriär och hålla huden mjuk, frisk och vacker. Moisturizing Lotion innehåller en blandning av effektiva mjukgörare som återfuktar och skyddar huden i upp till fyra dagar efter användning. Moisturizing Cream är en intensivt återfuktande och vårdande kräm för särskilt utsatta områden. Den binder vatten i huden utan att göra huden fet eller kladdig.

 • Anpassad för torr och känslig hud
 • Vårdar och återfuktar
 • Stärker och skyddar
Samuel Silkestrand, Brand Manager Consumer, Galderma
Samuel Silkestrand

Brand Manager Consumer, Galderma