Sök
CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser

Resultat

CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser

Torr och knottrig hud, känner du igen dig? Produkterna SA Smoothing Cleanser och Cream från Cerave är anpassade för torr och ojämn hud. Serien är framtagen för att vara milt exfolierande, stärka hudens egen skyddande barriär och vara återfuktande. Produkterna är parfymfria, hypoallergena och anpassade för både kropp och ansikte. Ta del av recensioner och upplevelser från 200 testpiloter som provat både rengöring och återfuktning i serien CeraVe SA Smoothing.

 • CeraVe SA Smoothing Cleanser CeraVe SA Smoothing Cleanser 88 % av 162 testpiloter rekommenderar CeraVe SA Smoothing Cleanser CeraVe SA Smoothing Cleanser
  CeraVe SA Smoothing Cleanser
 • CeraVe SA Smoothing Cream CeraVe SA Smoothing Cream 82 % av 163 testpiloter rekommenderar CeraVe SA Smoothing Cream CeraVe SA Smoothing Cream
  CeraVe SA Smoothing Cream
 • Produkt CeraVe SA Smoothing Cleanser
 • Tillverkare CeraVe
 • Antal testpiloter 163
 • Antal som ansökt 3 843
 • Testperiod Jan 2020

CeraVe SA Smoothing Cleanser

 • Rekommenderat pris 169 SEK
 • Antal testpiloter 162

CeraVe SA Smoothing Cream

 • Rekommenderat pris 139 SEK
 • Antal testpiloter 163

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av CeraVe utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via Smartson och externa recensionssajter. Efter testet utvärderades produkterna via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor. 

Så tycker testpiloterna om CeraVe SA Smoothing Cleanser

Efter ett par veckor med produkten upplever testpiloterna att SA Smoothing Cleanser är behaglig att använda både till kropp och ansikte. Med rikligt lödder och skonsam rengöring tycker majoriteten att produkten ger en fräsch känsla efter användning, som gör huden mjuk och smidig. De som väljer att inte rekommendera rengöringen anser att den inte är återfuktande nog, och därför inte motsvarar förväntningarna.

CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 3 CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 2 CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 1

88 % rekommenderar (143 testpiloter)

avatar

Min hudstruktur har förbättrats enormt och hyn är mer balanserad!

Katriina Mäkinen
avatar

Jag tycker den har varit kanonbra. Den ger en ren och skön känsla på huden. Man känner sig fräsch efter att ha använt den.

Tess Emmemyr
avatar

Den är behaglig att använda och återfuktar min torra och känsliga hy bra. Den är lätt att använda i och med pumpen som ger en lagom dos.

Jenny Albertsson

12 % rekommenderar inte (19 testpiloter)

avatar

Gjorde huden torr och sträv.

Nancy Bladfält
avatar

För att vara mot torr hud så gjorde den mig torrare så nej rekommenderar ej.

Beatrice Nurmi
avatar

Jobbigt med en rengöring som inte får komma i kontakt med ögonen.

Mikaela Lysell

Så tycker testpiloterna om CeraVe SA Smoothing Cream

Många av testpiloterna uppskattade CeraVe Smoothing Cream för att den lämnar huden mjuk och smidig. Samt att knotter på vissa testpiloters ben har minskat eller helt försvunnit. En del har tyvärr inte sett samma resultat och upplever att huden snabbt blir torr och inte gör någon skillnad på hudens knott och utslag.

CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 2 CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 3 CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 1

82 % rekommenderar (134 testpiloter)

avatar

Absolut! Huden är inte torr och stram och knottrorna på överarmarna är nästan borta!

Malin Åhlberg
avatar

Min hud har förändrats från supertorr till jättelen. 


Margit Petäjämaa
avatar

Min son som har jättetorra ben med mycket utslag har blivit mycket bättre. Benen känns mjuka och utslagen börjar försvinna.

Malin Ahrberg

18 % rekommenderar inte (29 testpiloter)

avatar

Den går inte in i huden utan lägger sej som en klistrig hinna! 


Gunbritt Markström
avatar

För mej var den en fotkräm, för tjock och fet till mitt ansikte.


Ann-christine Engström
avatar

Doften var tyvärr ett stort minus. Känns ofräsch och lite småläskig på huden. Konsistensen var väldigt tjock, dock återfuktande.

Petra Ohlsson

Från sociala medier

Hälsning från CeraVe

Torr, ojämn och knottrig hud, även kallat kycklinghud, är vanligt förekommande på överarmarna, ryggen och låren. De små, ibland röda knottrorna kan vara svåra att bli av med och kräver skonsam hudvård som både återfuktar och exfolierar huden. CeraVe SA Smoothing Cleanser och Cream är en komplett hudvårdsrutin för torr, ojämn och knottrig hud. Rengöringsprodukten slätar ut huden utan att störa den skyddande hudbarriären. Cremen med 3 essentiella ceramider, karbamid, salicylsyra, LHA och hyaluronsyra, exfolierar och återfuktar huden i upp till 24 timmar.

 • Stärker hudens naturliga barriär
 • Rengör och exfolierar huden
 • Håller huden återfuktad hela dagen
Ross Grundlingh, Brand Director, CeraVe
Ross Grundlingh

Brand Director, CeraVe