Sök
C More Ture Sventon

Resultat

C More - Ture Sventon

Flygande mattor, spänning och mysterier! Mästerdetektiven och äventyraren Ture Sventon har fått nytt liv i serieformat där han letar svaret på Bermudatriangelns hemlighet. Nu har flera testpilotsfamiljer sett serien hos C More och delat sina upplevelser i sociala medier.

  • 97 % av 996 testpiloter rekommenderar Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet
  • Produkt Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet
  • Tillverkare C More
  • Rekommenderat pris 139 SEK / månad
  • Antal testpiloter 996
  • Antal som ansökt 2 538
  • Testperiod Dec 2019

Utvalda testpiloter fick skapa ett nytt konto hos C More och använda tjänsten fritt i åtta veckor. Det huvudsakliga uppdraget var att streama minst två avsnitt av serien Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet, samt dela upplevelser om streamingtjänsten och serien i sociala kanaler. 

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av C More utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Äventyrligt, roligt och välgjort. Den klassiska karaktären får fina recensioner, och känns igen från förr men med en modern twist. Skådespelarna får tummen upp och serieformatet tillför extra spänning - både stora och små testpiloter har med spänning väntat in kommande avsnitt. Några få av testpiloterna var inte helförtjusta i serien, då handlingen inte var tilltalande nog. Totalt sett är det hela 97 procent som rekommenderar serien Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet.

C More - Ture Sventon image 1 C More - Ture Sventon image 2 C More - Ture Sventon image 3

97 % rekommenderar (963 testpiloter)

avatar

En klassisk karaktär som Ture Sventon fast i modern tappning. Skulle rekommendera andra vuxna att se den mycket tack vare skådespelarinsatserna!

Kristina Eriksson
avatar

Barnen tycker det var spännande med Tures alla förklädnader, och vi vuxna får nostalgikänslor sedan vi själva var små och tittade på Ture Sventon! Vi som tittade var 4, 9, 37, 39 och 72 och alla älskade serien!

Annica Gustafsson
avatar

Vi tyckte den var både rolig och spännande. Barn älskar ju filmer och serier om andra barn. Ture är en kul filur och Robert spelar han jättebra.

Fredrik Westlund

3 % rekommenderar inte (33 testpiloter)

avatar

Känns inte som den gamla Ture Sventon utan ett helt nytt koncept.

Marie Andersson
avatar

Barnen tyckte den var tråkig, tog lång tid innan den kom igång.

Angeliqua Hirvonen
avatar

Barnen tappade intresset, oklart varför, men jag som vuxen tyckte det var spännande.

Anna Norgren

Från sociala medier

Hälsning från C More

Den första boken om Ture Sventon släpptes 1948 och sedan dess har äventyraren blivit en nationalikon. Nu gör vi en modern tolkning av allas vår mästerdetektiv i C Mores första familjedrama någonsin. Den nostalgiska charmen med den temmelälskande Ture (Robert Gustafsson) finns kvar, liksom karaktärerna Ville Vessla (Johan Glans) och Fröken Jansson (Helena Bergström). Men nu gör dessutom både moderna detektivtekniker och de yngre äventyrarna Siv och Gittan entré i berättelsen. Vi hoppas att Ture och hans vänner får vara en del av er jul i år!

  • Hos C More kan du streama film, serier, sport, barnunderhållning, tv och TV4-program
  • Streama på semestern
  • Titta på flera skärmar samtidigt
Sophie Lokko, Marketing and Brand Manager, C More
Sophie Lokko

Marketing and Brand Manager, C More