Sök
image showing likea tv show

Resultat

C More - LIKEA

I serien LIKEA brottas influencern Rut med content, outfits och algoritmer tillsammans med sin bästa vän och numera assistent Cajsa. Nu har utvalda testpiloter kollat på LIKEA hos C More med uppdraget att dela recensioner om serien via Smartson. Här nedan kan du ta del av resultatet.

 • 59 % av 189 testpiloter rekommenderar LIKEA
 • Produkt LIKEA
 • Tillverkare C More
 • Rekommenderat pris 149 SEK / månad
 • Antal testpiloter 189
 • Antal som ansökt 585
 • Testperiod november 2022

Erbjudandet gällde för nya kunder samt tidigare kunder som haft ett inaktivt konto i minst 18 månader. Testpiloter ansvarar själva för att avsluta abonnemanget efter avslutad testperiod om man inte vill fortsätta.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av C More utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om LIKEA

Att smaken är som baken kan man verkligen skriva under på när det kommer till humorserien LIKEA. Testpiloterna som väljer att rekommendera serien tycker att den är rolig, lättsam och helt rätt i tiden. Flera tycker att den skildrar influencervärlden på ett bra sätt. De som väljer att inte rekommendera serien tycker den är alldeles för barnslig och inte alls är i deras smak, med ett grovt språk som upplevs som tramsigt. 

59 % rekommenderar (111 testpiloter)

avatar
Den var faktiskt väldigt rolig, jag skrattade högt flera gånger. Den fångar verkligen influencers och det man stör sig över. Den är verkligen relaterbar på många sätt!
Karolina Ramirez
avatar
Humoristisk, lättkollad ungdomlig serie.
Helene Sandstedt
avatar
En serie som säkerligen skildrar verkligheten för influenser och som är både tragisk och lite dråpligt och kul.
Anna-Lovisa Roslund

41 % rekommenderar inte (78 testpiloter)

avatar
Ärligt? Det var plågsamt att kolla. Jag gav serien 2.5 avsnitt och det var bara pinsamt.
Johanna Hedblom
avatar
Det är narcissism, ångest, missnöje, & social climbing. Ingen av karaktärerna är sympatiska, utan det är ytligt och själviskt. Jag blir mest arg på karaktärerna.
Malin Nimmersjö
avatar
Enligt mig dåligt skådespeleri där man skildrar influencers på ett otroligt överdrivet sätt. Även i denna serie är droger inblandat, vilket det inte behöver vara för att fånga min uppmärksamhet.
Eveline Schulze

Hälsning från C More

Influencern Rut värvar bästa vännen Cajsa som sin nya assistent när Cajsa misslyckas med att få jobb som nyexad journalist. Som anställda på tyrannerna Lukas och Liselottes medieimperium FUBE, möter de tillsammans en värld full av falskhet, omöjliga krav, fester och sponsorsamarbeten. LIKEA är en svensk satirserie av och med Felicia Danielsson och Vera Herngren.

 • Underhållning för hela familjen; streama film, serier, reality, barnunderhållning, sport, TV-kanaler och TV4-program utan avbrott
 • Spara surf – titta offline
 • Titta på flera skärmar samtidigt
 • Avsluta när du vill 
C More, , Den kompletta streamingtjänsten
C More

Den kompletta streamingtjänsten