Sök
BOB Bara Bär Jordgubbssaft

Resultat

BOB Bara Bär Jordgubbssaft

Vad passar bättre än saft till fikastunden? Bara Bär Jordgubbssaft från BOB, som är fri från konserveringsmedel, sötningsmedel och andra tillsatser har nu testas och betygsatts av 1092 törstiga testpiloter. Ta del av bilder direkt från trädgårdsmiddagen, badplatsen eller grillkvällen. Blir detta kanske en ny favorit även hos dig?

  • 78 % av 1092 testpiloter rekommenderar BOB Bara Bär Jordgubbssaft
  • Produkt BOB Bara Bär
  • Tillverkare Orkla Foods
  • Antal testpiloter 1 092
  • Antal som ansökt 8 230
  • Testperiod Aug - september 2019

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Jordgubbssaft

Att smaken är som baken kan man konstatera hos testpiloterna som fått prova BOB Bara Bär Jordgubbssaft. Flertalet av testpiloterna tycker att saften är god, och ger en härlig känsla av sommar och färska jordgubbar. Många liknar den med äkta, hemmagjord jordgubbssaft. En del tycker att smaken känns gammal och blaskig. Testpiloterna ger tummen upp för glasflaska och även att den är fri från konserveringsmedel och tillsatser. En gemensam nämnare hos de som rekommenderar och de som inte rekommenderar produkten är att det krävs väldigt mycket saft för att få någon smak, något många tycker känns oekonomiskt.

BOB Bara Bär Jordgubbssaft image 1 BOB Bara Bär Jordgubbssaft image 3 BOB Bara Bär Jordgubbssaft image 2

78 % rekommenderar (851 testpiloter)

avatar

En saft som känns bättre att dricka än ”vanlig/annan” saft. En saft som kommer köpas till barnen här hemma.

Robert Fransson
avatar

Produkten har den distinkta goda BOB saftsmaken, men att den bara är naturligt sockrad är nästan svårt att förstå. REKOMMENDERAS!

Linus Emilsson
avatar

Jag som vuxen märkte av att den var mindre söt, den var dock god och ungarna drack den med glädje och märkte ingen som helst skillnad. Den räcker dock inte så långt eftersom den inte är lika koncentrerad som "vanlig saft". Gillar skarpt att den kommer i glasflaska.

Theres Andersson

22 % rekommenderar inte (241 testpiloter)

avatar

Saften är god, men problemet är utspädning 1+3. Saften blir lite blaskig då och det blir dyrt jmf annan saft. Skulle kanske köpa för ha vid lite lyxigare tillfällen, gillade hur den inte smakar konstgjort.

Tobias Nilsson
avatar

Jag var förväntansfull på denna men blev besviken. Trots att jag gjorde som det stod på flaskan så var den otroligt svag och smakade nästan inget. Hällde i mer men smaken vart inte bättre. Jättebra att det är utan socker men smakar dåligt och flaskan räcker till ca 5 glas saft.

Madelen Sjöstrand
avatar

Saften smakar väldigt gott men man behöver väldigt mycket koncentrat för att få fram en god smak. Fick använda hela flaskan för att blanda 3 glas saft (2 vuxna och ett barn). Så absolut inte ekonomiskt eller värt att köpa denna saft!

Sandra Pettersson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Orkla Foods

BOB Bara Bär Jordgubbssaft

BOB Bara bär & Frukt med jordgubb – Med glädje och gemenskap kan BOB saft sprida smaken av solmogen frukt, bär och sommar året om. En saft som kommer 100% från bär och frukt. Inget konserveringsmedel, sötningsmedel eller tillsatser. Tillverkad i Sverige.

  • 100% från bär & frukt
  • Utan tillsatt socker, sötningsmedel eller konserveringsmedel
  • Tillagad i Sverige
Richard Henriksson, Trade & Action Manager, BOB
Richard Henriksson

Trade & Action Manager, BOB