Sök
Bespoke Jet Plus

Resultat

Bespoke Jet Plus

Funderar du på att uppgradera din dammsugare? Nu har 78 nordiska testpiloter provat på Samsung Bespoke Jet Plus, en skaftdammsugare tillgänglig i tre olika modellvarianter. Testpiloterna erbjöds möjligheten att köpa produkten till ett reducerat pris i utbyte mot att lämna ärliga recensioner. Resultatet? Övervägande positiva omdömen och höga betyg för samtliga modeller. Läs mer nedan!

 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA 93 % av 14 testpiloter rekommenderar Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA
  Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA
 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA 97 % av 30 testpiloter rekommenderar Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA
  Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA
 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA 94 % av 34 testpiloter rekommenderar Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA
  Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA
 • Produkt Bespoke Jet Plus
 • Tillverkare Samsung Norden
 • Antal testpiloter 34
 • Antal som ansökt 2 293
 • Testperiod februari 2024

Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA

 • Rekommenderat pris 12 240 SEK
 • Pris för testpiloter 6 120 SEK
 • Antal testpiloter 14

Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA

 • Rekommenderat pris 13 240 SEK
 • Pris för testpiloter 6 620 SEK
 • Antal testpiloter 30

Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA

 • Rekommenderat pris 13 740 SEK
 • Pris för testpiloter 6 870 SEK
 • Antal testpiloter 34

Det som skiljer modellerna åt är vilka tillbehör som ingår. Du kan läsa mer om respektive tillbehör på Samsungs hemsida.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Samsung Norden där testpiloterna fick köpa produkten till priset som anges ovan. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson, Samsung och andra recensionssidor.

Så tycker testpiloterna om Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA

Testpiloter från hela Norden hyllar Bespoke Jet Plus Complete för dess stilrena design och kraftfulla sugförmåga. Dammsugare beskrivs som mångsidig och hanterar djurhår med lätthet samt fungerar ypperligt på olika golvtyper. Dess sladdlösa konstruktion och långa batteritid får särskilt beröm, vilket gör den till en favorit i många hem. Även om en del användare anser att priset är i högsta laget, rekommenderas den varmt för dess prestanda. Vissa nämner dock att dammsugaren kan vara bullrig och att hår ibland inte töms helt.

Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 1 white Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 2 white Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 3 white

93 % rekommenderar (13 testpiloter)

avatar
Lätt och enkel dammsugare med flera bra lägen! Toppen att använda i trappor och smala utrymmen. Kan även tänka mig att den kommer fungera jättebra för att dammsuga bilen. Fastnar lite hår i själva cylindern som inte sugs ut vid tömning. Har både katt, hund och småbarn så blir del dammsugning.
Matilda Källareholm
avatar
Effektiv och kraftfull dammsugare. Fungerar utmärkt på plyschmattor och katt hår. Enkel tömning av behållaren. Lätt att använda och manövrera. För större hus rekommenderas modellen som levereras med extra batteri.
Carina Lamo
avatar
Dammsugarens sugkraft var verkligen positivt överraskande, alla hårstrån kommer ut ur mattor och hörn utan ansträngning. Dammsugaren är dessutom vacker och behöver inte gömmas i ett skåp.
Milma Ainasoja

7 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Tycker att den är tung och klumpig. Den är för dyr för att inte vara mer nöjd.
Camilla Andersson

Så tycker testpiloterna om Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA

Bespoke Jet Plus Complete Extra imponerar med sin eleganta design och höga prestanda, och är särskilt uppskattad för sin lätthet och effektivitet. Med en batteritid som räcker för att städa stora ytor och en teleskopisk stav som gör användningen smidig, har denna modell blivit en favorit i hem med husdjur. Trots sitt högre pris, som vissa kunder tycker är för högt sett till ordinarie pris, får dammsugaren beröm för sin hållbarhet och starka sugkraft. Den stiliga laddningsstationen och den enkla tömningsfunktionen tillför extra värde.

Bespoke Jet AI - 1 Bespoke Jet Plus - 2 Bespoke Jet Plus - 3

97 % rekommenderar (29 testpiloter)

avatar
En mycket bra dammsugare som både är praktisk och har en stilren design. Mycket nöjd med att basen både tömmer smuts och laddar.
Kristine Leidland
avatar
Det här är verkligen en dammsugare som har allt. Motorn är kraftig nog för att klara av all typ av smuts som mina två barn, tre hundar och två katter drar in. Och samtidigt så är den smidig nog att göra städningen kul! Pet tool-munstycket räddar våra soffor och jag älskar tillbehörsstationen.
Moa Larsson
avatar
Den är effektiv, bättre sugförmåga än min vanliga dammsugare, bra att du kan välja hur man vill tömma, lätt att göra rent och snygg. Hade dock varit bra om man öppnade på framsidan istället för baksidan när man ska byta påse.
Monica Rörvik

3 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Själva dammsugaren i sig är fantastisk och enkel att hantera. Däremot så har jag fått problem med själva handdammsugare då den inte suger så som beskrivningen säger. Håller på med felanmälan och får se vad som händer efter det.
Malin Backner

Så tycker testpiloterna om Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA

Bespoke Jet Plus Complete Extra imponerar med sin eleganta design och höga prestanda, och är särskilt uppskattad för sin lätthet och effektivitet. Med en batteritid som räcker för att städa stora ytor och en teleskopisk stav som gör användningen smidig, har denna modell blivit en favorit i hem med husdjur. Trots sitt högre pris, som vissa kunder tycker är för högt sett till ordinarie pris, får dammsugaren beröm för sin hållbarhet och starka sugkraft. Den stiliga laddningsstationen och den enkla tömningsfunktionen tillför extra värde.

Bespoke Jet Plus Pro Extra 3.jpg Bespoke Jet Plus Pro Extra 2 Bespoke Jet Plus Pro Extra 1.jpg

94 % rekommenderar (32 testpiloter)

avatar
Dammsugaren är mycket kraftfull och lättanvänd. Den är tyst och plockar upp till exempel småstenar som min tidigare stavdammsugare bara rullade runt på golvet. Dess tömningsfunktion är fantastisk! Du behöver inte kladda med händerna vid tömning av behållaren. Jag rekommenderar dammsugaren till alla som har råd med den.
Jenni Nikkilä
avatar
Det här är den bästa dammsugaren jag någonsin testat, den är dessutom så lätt och smidig. Med många bra funktioner som jag inte visade att jag behövde men som jag aldrig kommer att leva utan igen.
Anja Pedersen
avatar
Den här dammsugaren är enastående på många sätt. Dess exceptionella sugkraft, starka motor och hygieniska tömningssystem gör den till en verkligt imponerande produkt. Medan det finns några små brister, överväger fördelarna starkt och jag skulle starkt rekommendera den här dammsugaren.
Sigurd Andreasson

6 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar
Inte värt pengarna och inte särskilt användarvänlig.
Madeleine Rasmussen
avatar
Personligen kände jag att den inte hade tillräckligt med kraft när jag använde den mjuka teleskopiska borsten för att dammsuga damm från svårtillgängliga ställen. Batteritiden med två batterier är imponerande på medelstyrka. Det runda mopphuvudet imponerade inte på mig. Jag skulle önska att den också kunde suga upp vatten när den moppade golvet. Dammbehållaren fungerar utmärkt, snabbt och rent. I början lämnade dammsugaren efter sig ren och frisk luft. Men efter två veckor av daglig användning och rengöring varje dag, började det komma en obehaglig lukt från luftutsläppet. Munstycket för att samla upp djurhår fungerar också utmärkt och samlar allt väl. Generellt sett är dammsugaren inte mycket annorlunda från tidigare modeller, men den är mycket dyrare. Jag har några frågor och önskar vissa förbättringar.
Tatiana Vorobieva

Hälsning från Samsung Norden

Samsung Bespoke Jet Plus

Som tillverkare av Bespoke Jet Plus-serien är vi angelägna om att få insikter från våra testpiloter, för att kunna fortsätta förbättra våra produkter. Våra dammsugare är kända för sin effektiva sugkraft och användarvänlighet. De kombinerar en lätt och ergonomisk design med en praktisk, automatisk tömningsfunktion av dammbehållaren. Alla modeller har fördelen av All-in-one Clean Station för enkel användning, tömning och laddning. Med den avancerade digitala invertermotorn, som erbjuder upp till 210W sugkraft*, möjliggörs effektiv städning i hemmets alla hörn. Det kraftfulla batteriet ger upp till en timmes kontinuerlig användning**.

* Baserat på interna tester, i enlighet med IEC 62885-2 CL.5.8-standard. Mäts vid inloppet av det icke-motoriserade verktyget när dammbehållaren är tom, med Jet Mode och ett fulladdat batteri. Resultaten kan variera beroende på faktisk användning.

** Den angivna batteritiden gäller vid användning av ett högkapacitetsbatteri (2200mA) och den lägsta effektnivån med ett icke-motoriserat munstycke. Resultaten kan variera beroende på faktisk användning.Klicka på respektive produkt för att läsa mer om modellen hos Samsung.

Fler tester från Samsung

Fler tester