Sök
Arla Köket Smör 60%

Resultat

Arla Köket Smör 60%

Stort smörtest tillsammans med Arla! Nu har 3165 testpiloter provat nyheten Arla Köket Smör 60%. Precis som namnet antyder har det en lägre fetthalt än vanligt smör och passar bra till matlagning samt bröd, bullar och mjuka kakor. Ta del av testpiloternas smarriga resultat från köket nedan.

  • 83 % av 3165 testpiloter rekommenderar Arla Köket Smör 60%
  • Produkt Arla Köket Smör 60%
  • Tillverkare Arla
  • Rekommenderat pris 27 SEK
  • Antal testpiloter 3 165
  • Antal som ansökt 7 212
  • Testperiod Jun 2021

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Arla utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att hämta ut och testa Arla Köket Smör 60% och sedan utvärdera samt dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Arla Köket Smör 60%

Många av testpiloterna tycker Arla Smör 60% är ett bra alternativ till traditionellt smör. Det beskrivs som gott med en len och rund smak, prisvärt och ett nyttigare alternativ. Smöret har använts i bakning, i olika maträtter, stekning och fungerar toppen enligt de flesta. De som inte är helt övertygade tycker smöret känns något grynigt, vattnigt och skvätter vid stekning samt gillar inte smaken. Slutbetyget visar dock att större delen av skaran uppskattar produkten med en rekommendation på 83%.

Arla Köket Smör 60% Arla Köket Smör 60% Arla Köket Smör 60%

83 % rekommenderar (2618 testpiloter)

avatar
Detta var ett riktigt fint och gott smör som dessutom är prisvärt. Mycket smak och kvalité för pengarna.
Johnny Höglin
avatar
Ett smart sätt att äta nyttigare. Ersätter vanligt smör, märker ingen skillnad, gott och bra både att steka i och som tex brynt smörsås.
Berit Geremyr
avatar
Passar till allt vi provat. Bakning och all typ av matlagning ( stekning, i pasta, grund i sås och gryta). Len och rund smak. Rekommenderar varmt!
Linda Wikander

17 % rekommenderar inte (547 testpiloter)

avatar
Smöret kändes lite grynigt och föll mig inte direkt i smaken tyvärr.
Jessika Arnqvist
avatar
Den kan tyvärr inte ersätta riktigt smör, den blev för vattnig och reagerade annorlunda i matlagning.
Hans Svard
avatar
Föredrar nog riktigt smör, lite tunn smak gentemot 80%.
Daniel Larsson

Från sociala medier

Hälsning från Arla

Arla Köket Smör 60%

Arla Köket Smör 60% är ett smör där vi sänkt fetthalten till 60% för att med gott samvete kunna njutas veckans alla dagar. Smör 60% är kärnat av färsk grädde och vi tillsätter en nypa salt för smakens skull. Smör 60% har helt enkelt samma fina egenskaper som traditionellt smör men är en lite lättare produkt som passar utmärkt till all sorts matlagning. Vill du baka med Arla Köket Smör 60% fungerar det allra bäst i bröd, bullar och mjuka kakor. Berätta för oss vad du tycker!

  • Bra pris
  • Smör med sänkt fetthalt
  • God smak
Caroline Tejler, Brand Manager, Arla
Caroline Tejler

Brand Manager, Arla