Sök
Arla Blåbärskvarg

Resultat

Arla Blåbärskvarg

Här hittar du en väldigt omtyckt kvarg som innehåller riktiga blåbär och passar lika bra till frukost som mellanmål eller i bakningen. Vi har fått ta del av många kreativa serveringsupplägg och toppnings, kika på testpiloternas härliga bilder nedan för inspiration!  

  • 94 % av 3336 testpiloter rekommenderar Mild Kvarg Blåbär Mild Kvarg Blåbär
  • Produkt Mild Kvarg Blåbär
  • Tillverkare Arla
  • Rekommenderat pris 31 SEK
  • Antal testpiloter 3 336
  • Testperiod Mar 2020

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Arla utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via Smartson samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Mild Kvarg Blåbär

Över 3000 testpiloter har tyckt till om Arlas nya kvarg med smak av blåbär - hela 94% väljer att rekommendera den. Kvargen uppskattas för att den innehåller riktiga blåbär, har krämig konsistens och en naturlig smak av blåbär. De som valde att inte rekommendera Arla Blåbärskvarg tyckte att den hade för tjock konsistens, sträv smak och syntetisk eftersmak. Allt som allt får denna kvargen en stor tumme upp!

Arla Blåbärskvarg image 1 Arla Blåbärskvarg image 2 Arla Blåbärskvarg image 3

94 % rekommenderar (3137 testpiloter)

avatar

Ja, absolut att jag rekommenderar denna kvarg! Den får betyget 10/10!!! Smaken är härligt krämig, med tydlig blåbärssmak, gott att den inte är så söt i smaken.

Timothy Shen
avatar

Barnen gillade den och åt den till typ allt så jag fick skynda mig att testa den. Klart godkänd och kommer att inköpas fler gånger.

Mattias Eriksson
avatar

Krämig och en bra balans mellan blåbärssmaken och syrligheten som annars är i naturell kvarg. Även tydlig blåbärssmak. Stort plus att den även innehåller bitar av blåbär.

Linn Mellander

6 % rekommenderar inte (199 testpiloter)

avatar

Jag gillade den men hade älskat den utan sötningsmedel. Blir en så syntetisk eftersmak.

Ida Eriksson
avatar

Lite trist smak. Sticker inte ut. Inget jag tänker köpa. Äter hellre vanlig kvarg som jag själv ”piffar” med sylt och/eller bär.

Ulrika Hreifur
avatar

Kvargen i sig var riktigt god. Det som gör att jag inte rekommendera den är att den inte är tillverkad i Sverige.(vad jag kunde se) Hade den varit tillverkad i Sverige hade jag utan tvekan rekommenderat den och fortsatt att köpa den.

Johanna Medén

Från sociala medier

Hälsning från Arla

Arla Mild blåbärskvarg

Säg hej till nya tillskottet i Arlas kvarg-familj; Mild Kvarg Blåbär! En krämig och mild kvarg med god och len blåbärssmak från riktiga blåbär. Produkten är perfekt i samband med träning, som en god och nyttig frukost eller som ett mättande mellanmål när som helst under dagen. Den är ett utmärkt val för dig med en aktiv livsstil, eftersom kvarg har ett naturligt högt proteininnehåll och därför är mättande. Njut den som den är eller tillsammans med nötter, frukt och färska bär.  Psst… Under 2020 minskar vi mängden plast i förpackningen med 40% och CO2-utsläpp med 30%.

  • Naturligt rik på protein - 9,1% per 100 g
  • Utan tillsatt socker
  • Fri från laktos
Julia Porselius, Brand Manager, Arla
Julia Porselius

Brand Manager, Arla