shadow

Lego Batman

Lego a la Gotham City

090102 | Lego Batman bjuder på en del underhållning, framförallt om du spelar med en kompis eller som någon av de välkända skurkarna. Robin får dock stämpeln som tramsig.

Testkälla Betyg Testkommentar
Super Play
7/10
"Lego Batman har några småkul ingredienser"
Ign
7,7/10
"Lego Batman is good fun"
Gamespot
6,5/10
"It's a huge step back in the series"
Vad tycker testarna?
Testarna är överens om att detta inte är det bästa spelet i LEGO-serien utan snarare ska betraktas som ett steg tillbaka i utvecklingen. Bristen på humor och medhjälparens AI tas upp som negativa saker, dessutom är testarna inte nöjda med hur Gotham City porträtteras. Plus delas ut till att spelet har ett mycket underhållande samarbetsläge och möjligheten att spela som någon av de välkända skurkarna.
Super Play:
"Lego Batman har några småkul ingredienser"
I:\Webmaster\BilderPublicering\Lego-Batman-screen2.jpgSvenska speltidningen Super Play anser att trots att alla älskar Lego så är detta det sämsta spelet i den underhållande serien. Testaren menar att även om själva spelandet är ganska oförändrat så är banorna i Lego Batman alltför nischade och mer anonymt utformade än tidigare. Det som Super Play tycker är det roligaste inslaget i spelet är samarbetsläget där du spelar som Batman och Robin, även om Robin är lite väl tramsig. Spelet anses vara väldigt roande men testaren menar att det känns som att serien börjar tappa sin stjärnglans. Källa: Super Play (SE) nr 153 november 2008
Ign:
"Lego Batman is good fun"
I:\Webmaster\BilderPublicering\Lego-Batman-screen2.jpgAmerikanska Ign menar att Lego Batman erbjuder en hel del klassiska Batmanfigurer och mellansekvenser som är väldigt bra. Dessutom gillar Ign att spelet är enkelt att spela även om det finns en del brister. Testaren tycker att figurerna ser bra ut men anser att Gotham City hade kunnat vara mycket bättre och mer välgjort. Ett stort plus delas ut till användandet av Danny Elfmans gamla Batmanmusik men de menar samtidigt att musiken ibland känns felplacerad i scenerna. Ign tror att spelet kommer att hålla ett tag då det erbjuder en hel del för spelaren. Dessutom menar testaren att det är riktigt kul att spela med en kompis. Källa: www.ign.com (US)
Gamespot:
"It's a huge step back in the series"
Amerikanska Gamespot hade höga förväntningar på Lego Batman men tycker inte att det lyckas leverera utan kallar det för ett steg tillbaka för spelserien. Ett stort problem anser Gamespot att bristen på humor är och dessutom tycker testaren att medhjälparens AI är under all kritik. Men det anses dock att det är roligt att spela med Batman, Robin eller någon av skurkarna men att det allra roligaste är att spela ihop med en kompis då striderna annars kan kännas lite repetitiva. Slutligen menar testaren att spelet har en del skoj att bjuda på. Källa: www.gamespot.com (US)

Cirkapris

500 kronor

child

Produktfakta

Titel: Lego Batman
Finns till: PC, Nintendo DS, Nintendo Wii, Playstation 2, Playstation 3, PlayStation Portable, Xbox 360
Utvecklare: Traveller's Tales
Utgivare: Warner Bros. Interactive Entertainment
Rekommenderat från: 7 år
Systemkrav: Windows XP eller Vista, Pentium III 1.5GHz, 256MB RAM (XP) 512MB RAM(Vista), 3D Grafikkort med 128MB RAM och Pixel Shader 3.0 och en DVD-Rom.

Handling: Batman och Robin slåss mot alla de kända skurkarna som finns i Gotham City och tvingas använda sig av fordon, prylar och sina vänner för att klara uppdraget. Möjligheten finns även att spela som någon av skurkarna.

child