Sök
HP Photosmart C5280

HP Photosmart C5280

Prisvärd för hemanvändaren

2007-09-28

Testarna finner denna multifunktionsenhet prisvärd, funktionell med snygg design och lämpad för hemanvändaren.
Testkälla Betyg Kommentar
Pc advisor 4/5 “Highly capable, easy-to-use device”
Cnet 7,3/10 “Will keep average home users happy”
TrustedReviews 7/10 “Not up to HP’s usual standard”

Vad tycker testarna?

Testarna är överens om att HP Photosmart C5280 är en kapabel multifunktionsenhet för användning främst i hemmiljö. Foton får bra omdömen medan text inte riktigt når upp till förväntad kvalitet. Utskriftshastigheten är inte heller den bästa. Att installera produkten är enkelt och tack vare lcd-display och snabbvalsknappar anses produkten vara lätt att använda. Lite delade omdömen om menyerna. Minus för att pictbridge saknas. Med tanke på vad man får anses ändå prisvärdet vara högt.

Pc advisor

“Highly capable, easy-to-use device”

Pc advisor anser att HP Photosmart C5280 är prisvärd med tanke på vad man får när det kommer till design och funktioner. Installationen är enkel, att det endast finns usb i anslutningsväg är ett minus. Kontrollpanelen och de lätthanterliga menyerna får beröm. När det kommer till utskriftskvaliteten hamnar resultatet lite under medel. Kopiator- respektive scannerfunktion fungerar bra, men locket till scannern kan inte höjas tillräckligt för att få plats med till exempel tjockare böcker. Beskrivningarna på de olika funktionerna är inte de bästa. En produkt som främst passar i hemmet.

Källa: www.pcadvisor.co.uk (GB)

Cnet

“Will keep average home users happy”

Cnet anser att kvaliteten på textutskrifter fån HP Photosmart C5280 kunde vara bättre. Foton har dock högre kvalitet. Det finns många inställningsmöjligheter men menyerna är inte optimalt utformade. Lättanvända mjukvaror. Hastigheten är inte heller i toppklass enligt testaren. Funktionerna fungerar bra men det noteras att pictbridge saknas. Sammanfattningsvis anses produkten vara prisvärd. En produkt för normalanvändaren i främst hemmiljö.

Källa: www.cnet.com.au (AU)

TrustedReviews

“Not up to HP’s usual standard”

TrustedReviews tycker att HP Photosmart C5280 fyller sin funktion i de flesta hem och i mindre företag. De gillar designen som både är funktionell och modern. Installationen är enkel men lite långsam, lcd-skärmen och snabbvalsknapparna underlättar användningen. Testaren saknar pictbridge. Textutskrifter kommer enligt testaren inte upp till den kvalitetsnivå som brukar levereras av HP-skrivare. Kopierad text blir också tjockare än originalet.

Källa: www.trustedreviews.com (US)

Cirkapris: 1400 kronor

Produktfakta: HP Photosmart C5280 är en allt-i-ett maskin med bläckstråleteknik. Den har funktionerna skrivare, scanner och kopiator. Maximal pappersformat som hanteras är A4. Utskriftsupplösningen är maximalt 4800x1200 dpi. Den har usb-anslutning, display på 2,4 tum, kortplats och snabbvalsknappar. Scannern har optisk upplösning på 4800x4800 dpi. Maximal utskriftshastighet är 32 sidor per minut för svartvitt och 24 sidor per minut för färg. Kompatibel med Windows och Mac. Mått 452(b)x387(d)x237(h) mm, vikt drygt 7 kg.

Tillverkare: HP