Lexmark S505 front shadow

Lexmark Intuition S505

Tyst och trådlös allt-i-ett

100311 | Med trådlösa anslutningsmöjlighet är Lexmark S505 smidig att placera i hemmet. Låg energiförbrukning och ljudnivå uppskattas också av testarna.

Testkälla Betyg Testkommentar
Pc advisor
3,5/5
”Very close to being a very good printer”
Digital versus
4/5
“Good at all types of printing”
V3.co.uk
3/5
“A versatile addition to the home”
Vad tycker testarna?
Lexmark Intuition S505 är en hyfsad och bra allt-i-ett maskin för hemmakontoret. Den är lättplacerad tack vare att den kan anslutas trådlöst med bra räckvidd. Ljudet vid drift är lågt och har relativt låg energiförbrukning. Utskriftskvaliteten får överlag godkänt men är inte perfekt. Hastigheten når inte riktigt upp till vad tillverkaren anger och en testare tycker att första utskriften tar väl lång tid. Några stycken påpekar att priset är något högt med tanke på vad man får.
Pc advisor:
”Very close to being a very good printer”

Lexmark S505 1

Pc advisor tycker att Lexmark S505 inte riktigt når hela vägen för att få toppbetyg. Priset är något högt med tanke på vad man får. Men på plussidan är den utrustad med en del funktioner som testaren tror att även fotoentusiaster kommer att lockas av. Man saknar möjlighet att ansluta till ethernet, men å andra sidan finns trådlös uppkopplingsmöjlighet. Utskriftskvaliteten är inte perfekt men får godkänt medan hastigheten borde vara bättre med tanke på prisklassen.

Källa: www.pcadvisor.co.uk (GB)
Digital versus:
“Good at all types of printing”
Lexmark S505 5Digital versus gillar att Lexmark Intuition S505 är utrustad med trådlös anslutning och att den fungerar utmärkt, även mellan olika våningsplan. Ljudnivån är låg och energiförbrukningen är lägre än hos många andra liknande skrivare. Utskriftskvaliteten är överlag bra, men bläcket tar tid på sig att torka, så du får inte vara för snabb att ta utskrifterna från skrivaren. När det gäller fotoutskrifter behöver de lite manuella inställningar för bästa resultat. Kopieringsfunktionen har lite problem med papper som fastnar. Nackdelar är också lite väl hög driftkostnaden vid användning av standardpatroner samt att första utskriften tar tid att få ut. Men överlag en väl fungerande allt-i-ett maskin. Källa: www.digitalversus.com (FR)
V3.co.uk:
“A versatile addition to the home”

Lexmark S505 6Lexmark S505 är enligt V3.co.uk enkel att installera och är också väldigt enkel att använda. Den är utrustad med de flesta funktioner en hemmaanvändare kan önska med plus för trådlös anslutningsmöjlighet. Utskriftshastigheten är inte riktigt vad tillverkaren lovar i specifikationerna. Testaren mäter upp till 20 sidor per minut att jämföra med angivna 33 sidor. Utskriftskvaliteten är okej, i alla fall när det gäller svartvita utskrifter medan utskrifter av färgfoton inte riktigt håller måttet. Priset är något högt.

Källa: www.v3.co.uk (GB)

Cirkapris

1 900 kronor

child

Produktfakta

Typ: Allt-i-ett bläckstråleskrivare med fyra färger och funktionerna skrivare, scanner och kopiator
Upplösning: För svartvitt upp till 2400x1200 dpi, för färg upp till 4800x1200 dpi
Pappersstorlek: Upp till A4
Display: i.u
Anslutningar: Usb, trådlöst, kortläsare
Övrigt: Maximal angiven utskriftshastighet 33 sidor per minut i svartvitt och 21 sidor per minut i färg
Mått: 178(h)x465(b)x358(d) mm
Vikt: 5,3 kg

child