C4680 shadow

HP Photosmart C4680

Långsam men smidig allt-i-ett

100308 | HP Photosmart C4680 är en liten och smidig multifunktionsmaskin med hyfsade utskrifter. Tyvärr är modellen långsam och har höga utskriftskostnader .

Testkälla Betyg Testkommentar
Pc advisor
3/5
”Output quality is better than its speed”
It reviews
-
”Overall it's a pretty good showing”
Lyd og bilde
3/5
”Kompakt og enkel”
Pc magazine
3/5
”Reasonably high-quality output across the board”
Vad tycker testarna?
HP Photosmart C4680 får överlag medelbetyg av testarna. Formatet är smidigt och flera tycker att tillverkaren gillar den enkla designen. En testare gillar inte alls konstruktionen på inmatningsluckan. Flera klagar också på att displayen är för liten. Anslutningarna är begränsade och finesserna få. Utskriftskvaliteten får lite blandade omdömen men anses generellt vara helt okej. Hastigheten är däremot inte speciellt bra och minus får också relativt höga utskriftskostnader.
Pc advisor:
”Output quality is better than its speed”
C4680_1Pc advisor tycker att HP Photosmart C4680 endast klarar av de grundläggande uppgifterna och att en hel del anslutningsmöjligheter saknas. Designmässigt är inmatningsluckan optimalt konstruerad då den öppnas på ett konstigt sätt och väsnas en del. De starka sidorna är kontrollpanelen och medföljande programvara. När det kommer till prestanda är kvaliteten riktigt bra för både text och foton medan utskriftshastigheten är riktigt långsam i jämförelse med konkurrenterna. Patronerna kostar också en del vilket ger en hög utskriftskostnad. Källa: www.pcadvisor.co.uk (GB)
It reviews:
”Overall it's a pretty good showing”
 Enligt It reviews är utmaningen med allt-i-ett-maskiner att få till den perfekta kombinationen av snabbhet, kvalitet och prisvärdhet. Åsikten är att HP Photosmart C4680 inte lyckas fullt. Designmässigt får den plus tack vare att den är mycket kompakt och också riktigt snygg. Vidare är det enkelt att installera maskinen och den är också smidig att använda. Överlag är utskriftskvaliteten ganska bra men testaren tycker att utskrifterna tar väl lång tid och att driftkostnaden är för hög. Källa: www.itreviews.co.uk (GB)
Lyd og bilde:
”Kompakt og enkel”
8888Lyd og bilde har gjort ett test på sju multifunktionsmaskiner i olika prisklasser. Bäst i test blir Epson Stylus Photo PX710W medan Canon Pixma MP550 blir bästa köp. HP Photosmart C4680 hamnar på sista plats i testet. Den har enkel design och är kompakt, vilket gör den lätt att placera. Nackdelar är att den endast har en usb-anslutning samt att lcd-skärmen är för liten. Utskriftskvaliteten är inte heller något vidare och den kommer med få finesser vilket enligt testaren sammantaget gör denna maskin svår att rekommendera. Källa: www.lydogbilde.no (NO)
Pc magazine:
”Reasonably high-quality output across the board”
Pc magazine är av uppfattningen att HP Photosmart C4680 verkligen levererar när det gäller funktioner och menar att detta är ett alternativ när du söker en allt-i-ett produkt för hemmet. Plus delas ut för att produkten har bra utskriftshastighet och att den generellt har god utskriftskvalitet. Minus får den främst för den lilla lcd-skärmen som gör det svårt att förhandsgranska till exempel foton och att utskriftskostnaderna relativt sett är höga. Källa: www.pcmag.com (US)

Cirkapris

1 000 kronor

child

Produktfakta

Typ: Multifunktion med bläckstråleteknik och funktionerna skrivare, kopiator och scanner
Upplösning: 4800x1200 dpi (skrivare) upp till 1200x1200 dpi optisk upplösning (scanner)
Pappersstorlek: Upp till A4
Display: 3,68 cm
Anslutningar: Usb och kortläsare
Energiförbrukning: 20 watt vid drift
Övrigt: Två bläckpatroner, maximal utskriftshastighet svartvitt 29 sidor per minut och 23 sidor per minut färg
Mått: 442(b)x421(d)x170(h) mm
Vikt: 5,9 kg

child