Dell Color Laser Printer 3130cn shadow

Dell Color Laser Printer 3130cn

Kvalitativ skrivare för det lilla kontoret

101006 | Samtliga testare uppskattar Dell Color Laser Printer 3130cn eftersom den är snabb och enkel att hantera samtidigt som den inte gör avkall på utskriftskvaliteten. Den är ett perfekt val för det lilla kontoret.

Testkälla Betyg Testkommentar
PC World
4/5
"Very fast, very good print quality"
Trusted Reviews
8/10
"Cheap to run"
PC Pro
6/6
"Delivers on every promise"
Vad tycker testarna?
Testarna är mycket nöjda med denna skrivare som de anser uppvisar en god prestanda. Skrivaren är snabb oavsett om man skriver ut text eller grafik men samtidigt gör den inte avkall på utskriftskvaliteten. Fotoutskrifter är exempelvis bra även om man skriver ut dem på vanligt papper. Utskriftskostnaden är relativt låg vilket testaren menar är en klar fördel. Samtliga testare rekommenderar skrivaren och menar att den är ett mycket bra val.
PC World:
"Very fast, very good print quality"
Dell Color Laser PrinterPC World anser att det här är en näst intill perfekt skrivare för det lilla kontoret. Skriver man ut text så får man en utskriftshastighet på 25,3 sidor/minut vilket är något av det snabbaste resultat som testaren upplevt. Skriver man ut grafik så är hastigheten 5,7 sidor/minut vilket också är ett mycket bra resultat. Utskriftskvaliteten är även den riktigt bra, text är skarp och svart och fotobilder är realistiska även om man skriver ut dem på vanligt papper. Testaren är även nöjd med utskriftskostnaden vilket man menar är förhållandevis låg. Denna skrivare upplevs som klart rekommenderbar. Källa: www.pcworld.com (US)
Trusted Reviews:
"Cheap to run"
Trusted Reviews påpekar att skrivaren kräver cirka 15 sekunder på sig för att värma upp, sedan är utskriftshastigheten ca 23 textsidor per minut när man skriver ut större pappersmängder. Skriver man bara ut några få sidor så ligger utskriftshastigheten på ca 12,5 sidor/minut. Den senare hastigheten gäller även utskrifter av grafik. Utskriftskvaliteten är bra, färgerna är naturtrogna även om en del skuggningar är mörkare än vad de borde vara. Testaren menar att skrivaren visserligen är stor och otymplig men att den är enkel att hantera, har relativt billiga utskriftskostnader och uppvisar bra prestanda. Källa: www.trustedreviews.com (US)
PC Pro:
"Delivers on every promise"
PC Pro anser att installationen är föredömligt enkel. Vid test så skriver skrivaren ut ett 30-sidigt dokument på exakt en minut vilket är ett mycket bra resultat. Text framstår som mycket skarp och såväl grafik som foton uppvisar bra färgsättning och hög detaljrikedom även i mörkare områden. Avsaknaden av artefakter imponerar på testaren. Dessutom är utskriftskostnaderna relativt låga vilket är ytterligare ett plus. Testaren menar att denna skrivare klart kan rekommenderas eftersom den uppvisar en mycket stabil och god prestanda. Källa: www.pcpro.co.uk (GB)

Cirkapris

6 500 kronor

child

Produktfakta

Typ: Nätverkslaserskrivare
Upplösning: 600x600 dpi
Anslutningar: usb 2.0, IEEE 1284-parallellport, ethernet 10/100 BaseT
Övrigt: Maximal utskriftshastighet är upp till 30 sidor/minut i svartvitt och upp till 25 sidor/minut i färg (A4)
Mått: 40 x 50 x 47 cmVikt: 24,3 kg

child