Samsung Syncmaster 2494HM Front shadow

Samsung Syncmaster 2494HM

Pryder sin plats i vardagsrummet

100122 | Samsung Syncmaser 2494HM fungerar utmärkt för film och till vardaglig användning. Goda omdömen förutom att den långsamma responstiden inte räcker till för spel.

Testkälla Betyg Testkommentar
Prad
4/5
”Has well and truly earned its rating of good”
Digitalversus
4/5
”Stands out first of all for its build and connectivity”
Pc pro
6/6
”Certainly offers plenty to justify the outlay”
Vad tycker testarna?
Mycket är bra med Samsung Syncmaster 2494HM som byggkvaliteten, färgåtergivning och ljusstyrkan. Även ergonomin och anslutningsmöjligheterna får beröm av testarena. Det är inget fel på designen och ytan förutom att den drar till sig fingeravtryck. Det enda som testarena gnäller på är att responstiden inte räcker till för spelare och att medföljande mjukvara inte är något att hurra över.
Prad :
”Has well and truly earned its rating of good”
ApplePrad tycker att Samsung Syncmaster 2494 har helt okej betraktningsvinklar. Detta trots att paneltypen brukar vara sämre på just denna punkt. Ergonomin har också tillverkaren lyckats bra med, det enda som saknas är en lösning för att undvika kabelkaos. Grafiken är tillräckligt bra för både spel och dvd. Den långsamma responstiden innebär att spel ändå inte riktigt fungerar på skärmen. Medföljande programvara är enligt testaren en besvikelse. Källa: www.prad.de (DE)
Digitalversus :
”Stands out first of all for its build and connectivity”
Enligt Digital versus är det som utmärker Samsung Syncmaster 2494HM dess goda byggkvalitet och utbudet av anslutningsmöjligheter. Den svarta designen är visserligen snygg, men drar till sig fingeravtryck, speciellt kring menyknapparna. Testaren påpekar att du måste avaktivera AV-funktionen om du ska använda HDMI-porten, annars kommer det inverka negativt på displayen. Färger hanteras bra, långt bättre än genomsnittet. Responstiden räcker dock inte till för spelare med lite högre krav. Källa: www.digitalversus.com (FR)
Pc pro :
”Certainly offers plenty to justify the outlay”
ApplePc pro anser att Samsung Syncmaster 2494HM är värd sin något höga prislapp. Den har stilfull design och kraftigt stativ med bra inställningsmöjligheter. Anslutningsmöjligheterna är många och till vardags räcker de inbyggda högtalarna till. Bilden har mjuka övergångar, fina färger och bra ljusstyrka. Testaren tycker att touchkontrollerna är lite opålitliga men det vägs upp av en tydlig och lättnavigerad meny. Källa: www.pcpro.co.uk (GB)

Cirkapris

3 000 kronor

child

Produktfakta

Typ: TN
Storlek: 24 tum, format 16:9
Maximal upplösning: 1920x1080 pixlar
Ljusstyrka: 300 cd/m2
Responstid: 5 ms
Betraktningsvinkel (horisontal/vertikal): 170/160 grader
Kontrast: Statisk 1000:1
Anslutningar: hdmi, dvi-d, d-sub, 3x usb, 3,5 mm ljudanslutning in
Övrigt: Inbyggda högtalare, justerbar höjd, pivotfunktion samt vrid- och vinklingsbar
Mått: 573(b)x421(h)x250(d) mm med fot
Vikt: 8,4 kg

child