Resultat
Svensk Rapsgris Karré i skivor
Nu kan du ta del av testet av Svensk Rapsgris Karré i skivor från Scan. Av de 874 personer som har gett sitt betyg, väljer 80 procent att rekommendera produkten till en vän.
Tillsammans med Smartson och Scan testar 5 500 konsumenter Svensk Rapsgris under hösten 2013. Först ut i serien var Karré i skivor som nu recenserats. Karrén sitter på främre ryggpartiet, före kotlettraden och passar utmärkt på grillen eller i stekpannan. Klicka på bilderna nedan för att även ta del av testet av Svensk Raspgris Kotlett i skivor och Köttbullar.
- Produkt Svensk Rapsgris Karré i skivor
- Tillverkare Scan
- Antal testpiloter 874
- Antal som ansökt 10 717
- Testperiod Sep - november 2013
Tillsammans med Smartson och Scan testar 5 500 konsumenter Svensk Rapsgris under hösten 2013.
Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.
Så tycker testpiloterna om Svensk Rapsgris Karré i skivor
Under hösten har vi kunnat följa alla engagerade testpiloters uppdrag att tillaga karrén, dela sitt favoritrecept och bedöma dess smak, mörhet och saftighet. Majoriteten rekommenderar produkten till en vän och genomsnittsbetyget landade på 7,64 av 10. Eftersom varje karré är unik varierar omdömen kring styckning, fettandel och hur mycket som behövdes putsas bort innan tillagning. De som rekommenderar råvaran lyfter fram dess goda smak, mörhet och saftighet. Bland förbättringspunkterna lyftes att det höga priset inte levde upp till kvaliteten och smaken, samt att det inte är KRAV-märkt.
80 % rekommenderar (695 testpiloter)
Kändes lyxigare än vanlig karré. Väldigt mört och gott.
Svenskt kött bör premieras och detta är ett bra alternativ.
Mycket mör, mjuk och saftig, passade perfekt till just det receptet som jag gjorde. Kan lugnt säga att den höstiga grytan jag gjorde aldrig smakat bättre.
Saftigt, mör, mycket kött, otroligt gott och svenskt. Man vet vad man får liksom.
20 % rekommenderar inte (179 testpiloter)
Har tyvärr svårt att motivera att köpa rapsgris istället för "vanlig" karré.
Avsaknad av fett och ben ger känslan av en utstansad köttbit.
Tjockleken betyder att man får ta till låg temperatur för att skapa en saftig köttbit.
Köttet blev torrt. Och då grillade vi vanlig karré samtidigt som vi kunde jämföra med.
På grund av vakumförpackningen och lukten. Jag tror inte på vakumförpackningen eller den långa hållbarheten, läste att någon trodde att butiker slarvar med temperaturen, vilket ger lukten.