Sök
Trampolinspecialisten Fly 13

Resultat

Trampolinspecialisten Fly 13

Under sommarmånaderna utfördes testet av trampolinspecialistens studsmatta Fly 13. Testpiloterna var nöjda och alla som deltog rekommenderade produkten efter testperioden. Ta del av deras bloggar och studsiga upplevelser här och nu.

Hälsning från Trampolinspecialisten

Bild Trampolinspecialisten Fly 13
Bild Trampolinspecialisten Fly 13
Bild Trampolinspecialisten Fly 13
Fly 4.3 är en solid trampolin med bra hoppbarhet, säkerhet och hållbarhet. Säkerheten är godkänd enligt de ledande EU-normerna. Fly testas godkänt enligt EU:s EN-71 och den tyska TÜV/GS, som är ledande standarder för produktsäkerhet.
 • Ram
  Den har en stark och tung ram som gör trampolin mycket stabil för att hoppa på. Hela ramen är varmgalvaniserad för att uppnå optimalt rostskydd. Bena har klickfester som säkrar dem ordentligt på ringen.
 • Fjädrar
  Fjädrarna är speciellt designad av oss att uppnå "lång" studs, och de ger Fly bättre hoppegenskaper än andra runda familjestudsmattor.
 • Matta
  Mattan är gjord av slät polypropen och är väldigt välfylld, med åtta kantfogar.
 • Kantskydd
  Kantskydd är det bästa och består av 30 mm styv EPE klädd med mycket kraftfull vinylgalon på båda sidor, alla mycket bra gjort. Advanced fäste 16 fasta punkter och tyst navigering gör att skyddsräcket är stadigt och stabilt över ramen och fjädrarna, så att skyddet optimeras.