Sök
Resorb Sport

Resultat

Resorb Sport

Tränar du ofta och länge och ser en utmaning i varje träningspass? 1 509 testpiloter har under sina träningspass haft möjligheten att testa Resorb Sport och 83% valde att rekommendera produkten till en vän. 


83% av 1509 testpiloter rekommenderar Resorb Sport

Hälsning från Nestlé Health Science

Bild Resorb Sport

Resorb Sport är en sportdryck/vätskeersättning som används vid fysisk ansträngning och kraftig transpiration. Drycken är en kolhydrat-elektrolytlösning som förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning och bidrar till att bibehålla uthållighetsprestationen under långvarig uthållighetsträning. Dessutom innehåller Resorb Sport magnesium vilket bidrar till:

  • Magnesium bidrar till normal muskelfunktion
  • Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Magnesium bidrar till elektrolytbalansen

Resorb Sport med magnesium kan därmed fylla en viktig funktion för exempelvis personer som sportar eller under påfrestande förhållanden.

Hej! Härligt att du ville testa Resorb Sport. Resorb har till stor del använts i anslutning till sport, träning och fysisk aktivitet. Vi har nu utvecklat Resorb till en ännu bättre vätskeersättning vid fysisk ansträngning. Om du vill göra din vattenflaska till det senaste inom vätskeersättning skall du testa Resorb Sport!

Magnus Brasen, Marknadschef, Nestlé Health Science
Magnus Brasen

Marknadschef, Nestlé Health Science