Sök
LG G3

Resultat

LG G3

Är du nyfiken på LG G3? Det är sammanlagt 20 testpiloter som har utvärderat telefonen runt om i Norden. Efter avslutat test är det hela 95 procent som skulle rekommendera LG 3G till en vän. 

95% av 20 testpiloter rekommenderar LG G3

Hälsning från LG Electronics

LG:s nya smartphone G3 är inte bara en förnyad version av förra årets prisbelönta toppmodell G2. LG G3 levlar upp på alla fronter och hälsar dig välkommen till nästa nivå av mobilupplevelse.
  • Fjäderlätt design som maximerar din upplevelse
    LG G3 har en lyxig metallinspirerad design, tunna ramar för maximal bildyta och är helt fri från knappar på sidorna då LG istället placerat sin smarta Rear Key på baksidan. Dessutom är LG G3 lätt som en fjäder och ligger naturligt i handen trots den på pappret stora storleken på 5,5 tum.

  • Unik Quad HD-skärm för bästa möjliga bildkvalitet

  • LG G3 är försedd med mobilmarknadens första Quad HD-skärm (2560x1440) med mer än 75 procent fler pixlar än Full HD. Det ger en helt fantastisk detaljrikedom och skärpa, samt naturtrogna och levande färger.

  • Ett batteri som räcker hela dagen och en bit in på nästa

  • Trött på att ladda batteriet i din smartphone flera gånger om dagen? Ett utbytbart batteri på hela 3000mAh gör att LG G3 räcker hela dagen och en bit in på nästa vid normal användning.

  • Revolutionerande snabb kamera med smarta funktioner

  • 13MP-kameran i LG G3 har revolutionerande laserteknologi för snabbare autofokus, optisk bildstabilisering och dual flash för bättre bilder i dåligt ljus, videoinspelning i 4K-upplösning och smarta selfie-funktioner. Den perfekta följeslagaren i vardagen och på semestern.
Med LG G3 står vi på LG inför årets mest spännande smartphone-lansering. Vi är verkligt glada över att via Smartson få följa 20 mobilintresserade testpiloter som får möjlighet att hårdtesta alla funktioner och finesser i G3 nu under sommaren.
SUSANNE PERSSON, Produktspecialist mobiltelefoner, LG Electronics
SUSANNE PERSSON

Produktspecialist mobiltelefoner, LG Electronics