Sök
Goodyear Ego2

Resultat

Goodyear Ego2

Kör med egen stil och miljön i tanken! Med Goodyear Ego2 elscooter med motor från Bosch och batterier från Panasonic färdas du stabilt, smidigt och miljövänligt. Elscootern som testats av M3 har nu utvärderas av testpiloter som fått köpa Ego2 till reducerat pris och samtidigt dela med dig av upplevelserna av marknadens nya transportmedel. Allt för att slippa rusningstrafik, trängsel och parkeringsavgifter! Ta del av upplevelserna nedan.

71% av 21 testpiloter rekommenderar Goodyear Ego2

Från sociala medier

Hälsning från JustGreen

Goodyear Ego2 är vår tids svar på den moderna människans behov att transporteras inom städer på bästa tänkbara miljövänliga sätt. Passar perfekt som ett pendlarfordon då den är lättkörd, underhållande och har en räckvidd på upp till ca 60 kilometer beroende på körstil och väglag. Den drivs även av eldrift som dessutom är minst lika kul och mer miljövänligt än traditionella lösningar. Denna elscooter har även ett helgjutet chassi i aluminium, snygga fälgar och en smakfull belysning ger ett coolt intryck. Vi ser fram emot att se er susa fram på denna i sommar!
  • Stabilaste och smidigaste transportmedlet som finns på marknaden för elfordon idag
  • Möjligheten att registrera den som klass I eller klass II fordon ger föraren en flexibilitet att färdas på cykelbanan eller i trafiken
  • Miljövänligt fordon med eldrift