Sök
AXA HAVRE Granola

Resultat

AXA HAVRE Granola

Är du nyfiken på ett annat alternativ till frukost? Nu kan du ta del av vad 1 765 testpiloter tyckte om AXA HAVRE Granola - en rostad müsli med fullkorn, fibrer och mineraler. Efter avslutat test rekommenderar 73 % produkten till en vän.

73% av 1765 testpiloter rekommenderar AXA HAVRE Granola

Hälsning från Lantmännen Cerealia

Bild AXA HAVRE Granola
Bra dagar har en sak gemensamt – en bra start! AXA HAVRE Granola är laddad med fullkorn och fiber och rik på mineral-ämnena Fosfor och Järn. Den är också en bra källa till Magnesium och Zink. AXA HAVRE Granola passar bra in i en balanserad kost som är en del av en hälsosam livsstil. Bra för dig som lever ett aktiv liv. Det sägs att världens bästa havre kommer från Norden. Här får den mogna långsamt och ta tid på sig att utveckla sin rika smak. Använd kraften från nordisk havre du också med AXA HAVRE Granola!

Hej! Det har varit jättekul att höra vad du tyckte om smaken och konsistensen men framför allt vilka smaksatta varianter du vill ha i framtiden. En sund livsstil, god och näringsrik mat och motion är en bra början till att hitta kraft. AXAs dietister hjälper dig! Gå in på vår hemsida www.axa.se där kan du göra vårt hälsotest och ställa frågor till våra dietister.
Annika Skardal, Nordisk produktchef, Lantmännen Cerealia
Annika Skardal

Nordisk produktchef, Lantmännen Cerealia