Sök
Arla Ko® Långsyrad Fil

Resultat

Arla Långsyrad Fil

Vårt stora fil-good test är nu avslutat! 1500 testpiloter har under hösten smakat och tyckt till om Arlas nyhet Långsyrad Fil i tre olika smaker. Hela 89 procent valde att rekommendera smakerna Naturell och Jordgubbar & Rabarber till en vän, tätt följt av Päron & Kardemumma med 84 procents rekommendation.

Från sociala medier

Hälsning från Arla

Bild Arla Ko® Långsyrad Fil
Bild Arla Ko® Långsyrad Fil
Bild Arla Ko® Långsyrad Fil

När allt inte behöver gå så fort blir resultatet extra krämigt – precis som när varje bondgård gjorde sin egen filmjölk. Därför syrar våra mejerister först mjölken med en filkultur under en längre tid än vanlig fil, för att sedan skonsamt kyla ned den till 8 °C. Därför kallar vi den Långsyrad. Den långsammare processen ger en härligt krämig fil med en fin balans mellan syra och söta.

Välj mellan naturell, milt smaksatt med jordgubbar & rabarber eller päron & kardemumma. Långsyrad fil har en naturlig fetthalt, vilket betyder att den ligger mellan 3,5-4,5 %. Endast lite socker är tillsatt för att lyfta fram smakerna. Långsyrad fil är gjord på svensk mjölk från Arlagårdar. 

  • Len och krämig
  • Gjord på mjölk från svenska gårdar
  • Passar till både frukost och mellanmål
Ylva Sundahl , Customer Marketing Manager Fil/Yoghurt, Arla
Ylva Sundahl

Customer Marketing Manager Fil/Yoghurt, Arla