Sök
Kungsörnen Fusilli

Resultat

Kungsörnen Fusilli

Kungsörnen har lanserat en ny pasta, Gotlandsodlad Fusilli med 100% Durumvete. Nu har 304 testpiloter provat och lagat mängder av pastarätter. Ta det del av vad de tyckte samt resultatet här nedan.

  • 96 % av 304 testpiloter rekommenderar Kungsörnen Fusilli
  • Produkt Kungsörnen Fusilli
  • Tillverkare Lantmännen
  • Antal testpiloter 304
  • Testperiod Mars - april 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Kungsörnen Fusilli

Den Gotlandsodlande pastan får en övervägande rekommendation av testpiloterna. Spänstig, klibbfri och bra tuggmotstånd är återkommande beskrivningar. Smaken är neutral men samtidigt fyllig utan att ta över. Testpiloterna är även positiva till den korta koktiden på 10 minuter som gör pastan perfekt al dente. Ett fåtal valde att inte rekommendera, de upplevde pastan som smaklös samt fick inte till det med koktiden. Slutresultatet blir dock en riktig fullträff!

Kungsörnen Fusilli image 1 Kungsörnen Fusilli image 2

96 % rekommenderar (292 testpiloter)

avatar

Bästa pastan jag ätit på länge! Bra konsistens och smak. Bättre än min vanliga pasta liksom. Den bästa "torkade" pasta jag ätit, tror jag.


Håkan Wennlöf
avatar

Bra konsistens, det kändes som kvalité!! Kändes mer mättande än vanlig pasta, vet inte om det stämmer men som helhetsbetyg, mycket bra!


Sanna Vikberg
avatar

Mycket god pasta! Bra tuggmotstånd, spänstig och med god smak.Jag gjorde en enkel ren pasta med basilika, vitlök och olivolja. Blev så god att jag även åt upp det jag hade tänkt spara till matlåda. ;-D


Steve Lundin

4 % rekommenderar inte (12 testpiloter)

avatar

Kokade pastan i 11 minuter och den smakade trots detta okokt, däremot var det bra tuggmotstånd. Enligt mitt tycke bör man rekommendera längre koktid, då kan jag tänka mig att rekommendera den till vänner.


Inger Wahlström
avatar

Jag tycker pastan var för bastant och inte alls så al dente trots kortare koktid.


Angelica Bergström
avatar

Inget märkvärdigt, "smaklös" tyckte sonen. Misstänker att det är dyrare än "normal" skruvpasta på grund av det svenska ursprunget men anser inte att den tillför nåt som motiverar det.

Hans Bergström

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Lantmännen

Det är med stolthet vi nu lanserar en högkvalitativ svensk pasta gjord på 100% durumvete från Gotland. Det kanske inte låter så revolutionerande, men sanningen är att det är resultatet av 16 års testodling, utveckling och omsorg av flera dedikerade och orädda bönder. Vi är glada för det fina gensvaret kring vår pasta.

  • Durumvete från Gotland
  • Perfekt spänst
  • Tillverkad i Järna
Caroline Letsjö, Marketing & Innovation Manager Cooking, Lantmännen
Caroline Letsjö

Marketing & Innovation Manager Cooking, Lantmännen