Resultat
Kockens Kryddor från Rosengård
Här kan du ta del av resultatet från testet av Kryddor från Rosengård som är en serie kryddblandningar från Kockens. I serien Kryddor från Rosengård ingår sex kryddblandningar; Falafel, Harissa, Kafta, Kofta Masala, Pimienta roja och Sju kryddor. 78% av 1 889 testpiloter valde att rekommendera produkten till en vän.
- Produkt Kockens Kryddor från Rosengård
- Tillverkare Kockens
- Antal testpiloter 1 889
- Antal som ansökt 7 757
- Testperiod Apr - maj 2013
Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.
Så tycker testpiloterna om Kockens Kryddor från Rosengård
Testpiloterna tycker överlag att Kryddor från Rosengård är goda och med spännande smaker från hela världens kök. Det är intressant att komma i kontakt med andra länder och kulturers matlagning. Något som uppskattas är enkelheten som de färdiga kryddblandningarna erbjuder. Flera lyfter också fram att detta bidrog till att man provade nya smaker och maträtter.
En mindre del av deltagarna anmärker på att kryddblandningarna är för starka eller smakrika för deras vardagsmat. Men det mest utmärkande som kan förbättras är att kryddorna förpackas i en påse. Detta gör det svårare att veta hur stor mängd man ska krydda med. Därför efterfrågas en annan typ av förpackning som är mer lättdoserad och som går att förvara och försluta på ett smidigare sätt.
Jag har provat Pimienta Roja. Jag lagade rätten Falso Conejo, som fanns på baksidan av paketet. Både jag och min man tyckte att det var riktigt gott. Jag kan tänka mig att kryddblandningen passar bra till köttfärssås och köttfärspaj. Jag trodde att blandningen skulle vara lite starkare än den var.
Vi testade Rosengårds Falafel-kryddblandning. Vi gjorde falafelbiffar med bulgur med russin och tomat till det hade vi tzatziki. Kryddblandningen var mycket bra smaken påminner om restaurangens. Kan rekommenderas.
Vi testade Sju kryddor och provade receptet på baksidan av kryddpåsen. Vi använde köttfärs istället för kyckling och vitlöken fick vi hoppa över. 6-åringen åt med mycket god aptit. Vi vuxna tyckte också det var gott men att nejlikan i krydda tog över smakmässigt.
Inlägg från Testpiloternas blogg
Hälsning från Kockens
Kockens nya serie av sex smakrika kryddblandningar bjuder in dig i en ny spännande matkultur. Nu kan du laga mat med kryddor som falafel, harissa, kafta, kofta masala, sju kryddor eller pimienta roja. Kryddblandningarna är framtagna och provsmakade tillsammans med personerna bakom mångfaldsprojektet "Kryddor från Rosengård" och det är också dem som du träffar på de olika förpackningarnas framsidor. Låt Nawal, Ghenwa, Zied, Shakira eller någon av de andra bjuda in dig i sitt kök.