Sök
carbiotix-kosttillskott

Bli testpilot

Carbiotix kosttillskott

Vill du undersöka din tarmhälsa och lider av antingen högt blodsocker, ledbesvär, tarmbesvär eller akne? Nu söker vi personer som lider av något eller några av ovanstående besvär och vill prova en månadsanalys eller fibertillskott tillsammans med en månadsanalys. Carbiotix ger 600 personer möjligheten att prova någon av dessa helt kostnadsfritt under fyra månader för att undersöka kopplingen mellan ökad mängd fibrer och tarmhälsan. 

Ansök senast 22 oktober

Hälsning från Carbiotix

Bild Carbiotix kosttillskott

Kostfiber är nödvändiga för en välbalanserad mag- och tarmflora och mycket tyder på att rätt mängd fibrer ger skydd mot inflammation i tarmen, tarmbesvär, samt en lägre risk för utveckling av olika kroniska sjukdomar. Samtidigt saknar över 80% av västvärldens befolkning 50% eller mer av de lösliga fibrer man bör få i sig i kosten. Med för liten eller fel mängd kan besvär som IBS och irriterad mage förvärras. Nu finns möjligheten att testa sin tarmhälsa och få insyn i hur mycket fibrer man faktiskt behöver.

Vi är ett svenskt företag med rötter från Lunds universitet som erbjuder personanpassade fibertillskott direkt hem i brevlådan med en månadsanalys av tarmfloran. Carbiotix erbjuder ett individuellt test, ett avföringsprov man tar med en tops och som man skickar in i ett litet rör en gång i månaden för att mäta hur bakteriefloran utvecklats under månaden. Vi mäter då antalet goda bakterier som finns i tarmen så att varje person kan få information kring hur de kan förbättra tarmens funktion.

  • Enklaste lösningen på marknaden
  • Mest prisvärda lösningen på marknaden
  • Det enda personliga fibertillskottet på marknaden
Kristofer Cook

CEO, Carbiotix

Ansök senast 22 oktober

Fyll i formulär.