Arla Ko® Långsyrad Fil

Arla Ko® Långsyrad Fil

Från sociala medier

Hälsning från Arla

När allt inte behöver gå så fort blir resultatet extra krämigt – precis som när varje bondgård gjorde sin egen filmjölk. Därför syrar våra mejerister först mjölken med en filkultur under en längre tid än vanlig fil, för att sedan skonsamt kyla ned den till 8 °C. Därför kallar vi den Långsyrad. Den långsammare processen ger en härligt krämig fil med en fin balans mellan syra och söta.

Välj mellan naturell, milt smaksatt med jordgubbar & rabarber eller päron & kardemumma. Långsyrad fil har en naturlig fetthalt, vilket betyder att den ligger mellan 3,5-4,5 %. Endast lite socker är tillsatt för att lyfta fram smakerna. Långsyrad fil är gjord på svensk mjölk från Arlagårdar. 

  • Len och krämig
  • Gjord på mjölk från svenska gårdar
  • Passar till både frukost och mellanmål
Ylva Sundahl

Customer Marketing Manager Fil/Yoghurt, Arla